Έτσι είναι η Σοφία Χατζηπαντελή χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Οι αποκαλυπτικές φωτό στο Instagram
Instagram sophiahadjipanteli
Showbiz

Έτσι είναι η Σοφία Χατζηπαντελή χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Οι αποκαλυπτικές φωτό στο Instagram

Η Σοφία Χατζηπαντελή ως top model διεθνούς βεληνεκούς δε θα μπορούσε παρά να διαθέτει ένα από τα πιο επιτυχημένα προφίλ στο Instagram με καταπληκτικές και, συνήθως, επαγγελματικές φωτογραφήσεις! 

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι φορές που η εντυπωσιακή πρώην κριτής του GNTM θέλει να φωτογραφίζεται ποζάροντας στον φακό με τη φυσική ομορφιά της.

Η ανακοίνωση της Χατζηπαντελή - Ήταν μία δύσκολη απόφαση λόγω της ψυχικής υγείας μου να...

Έτσι, αν και σπάνια, πού και πού μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Όπως έκανε πρόσφατα, όταν σε μία ανάπαυλά της από τις απανωτές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ειδικά το διάστημα που βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Ή πριν από λίγες μέρες όταν επιστρέφοντας από ένα ταξίδι της με αεροπλάνο, απαθανάτισε τον εαυτό της κατά τη διάρκεια της πτήσης, επίσης χωρίς μακιγιάζ.

Αν παρατηρήσει κανείς τις φωτογραφίες που ανέβασε, θα διαπιστώσει πως ενώ το δέρμα της Σοφίας Χατζηπαντελή είναι υπέροχο, διαθέτει πολλές φακίδες που όμως ταιριάζουν απόλυτα με την ξεχωριστή και σπάνια ομορφιά της.

Η ίδια, δείχνει να λατρεύει αυτές τις φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ που εδώ που τα λέμε, είναι κουραστικό να είναι σε ένα πρόσωπο από το πρωί ως το βράδυ.

Δείτε την Σοφία Χατζηπαντελή εντελώς άβαφτη στις παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved