Τελευταία εξέλιξη - Κόκοτας: Κορυφώνεται η αγωνία για την υγεία του - Κρίσιμες οι επόμενες μέρες
Showbiz

Τελευταία εξέλιξη - Κόκοτας: Κορυφώνεται η αγωνία για την υγεία του - Κρίσιμες οι επόμενες μέρες

Η αγωνία των δικών του ανθρώπων έχει χτυπήσει κόκκινο. Ένα 24ωρο μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη, ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στην εντατική του νοσοκομείου Γεννηματάς με την κατάστασή του, να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Στο πλευρό του 55χρονου τραγουδιστή βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η γυναίκα του, που ενημερώνεται διαρκώς για την πορεία της υγείας του.

Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του – Έγινε η αξονική εγκεφάλου, προσπαθούν να τον ξυπνήσουν

kokotas.jpg

«Οι γιατροί μου λένε ότι έχει γερό οργανισμό, ότι θα πάνε όλα καλά αλλά ακόμα περιμένουμε. Είναι καθησυχαστικοί. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά», αναφέρει η σύζυγός του. Ο Δημήτρης Κόκοτας κατέρρευσε χθες το απόγευμα, ενώ έκανε πρόβες για το J2US που προβάλλεται στον Alpha.

Ταχύτατα φτάνει διασώστης του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρεται με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. «Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

1711700996609-960924622-kokotas.jpg

Οι γιατροί που παραμένουν αισιόδοξοι, χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες μέρες.

«Δεν είχε καμία ενόχληση. Πριν έναν μήνα έκανε προληπτικές εξετάσεις. Ο Δημήτρης είναι σχολαστικός. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν τίποτα. Δεν ξέρω πώς συνέβη», συμπλήρωσε η σύζυγος του τραγουδιστή.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κόκοτας

dimitris-kokotas.jpg

Ο Δημήτρης Κόκοτας που γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα, κέντριζε τα φώτα της δημοσιότητας από παιδί λόγω του πατέρα του. Τη δεκαετία του ‘90 κάνει τα πρώτα του βήματα στην εγχώρια μουσική βιομηχανία με ορισμένα τραγούδια του, να γίνονται επιτυχίες.

Οι συνεργασίες του με τον Φοίβο και τον Νίκο Καρβέλα τον οδηγούν ακόμα ψηλότερα. Είναι τα χρόνια που οι δίσκοι του γίνονταν χρυσοί σε χρόνο ρεκόρ. Η εποχή που οι μεγάλες πίστες της Αθήνας, έδειχναν ενδιαφέρον για να κλείσουν συμφωνία μαζί του.

Η επιτυχία δεν τον αλλάζει. Πάντα χαμηλών τόνων μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, κοντά στη σύζυγο και στο παιδί που απέκτησαν.

kokotas-syzygos.jpg

Με τη σύζυγο του Κατερίνα, γνωρίστηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο και το 2011 απέκτησαν την κόρη τους, Ριάνα.

Πλέον οι δύο γυναίκες της ζωής του αγωνιούν και προσεύχονται. Η σύζυγος και η κόρη του Δημήτρη Κόκοτα περιμένουν να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η μεγάλη περιπέτεια του 55χρονου και να τον δουν να επιστρέφει γρήγορα κοντά τους.

Πηγή Mega / Live News

Δημήτρης Κόκοτας: Οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του - «Η κόρη μας δεν έχει ενημερωθεί 100%»

Δημήτρης Κόκοτας: Αυτό είναι το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του

Κόκοτας: «Άρχισε να ιδρώνει, να μουδιάζει και να έχει τάσεις λιποθυμίας» - Τι έγινε στις πρόβες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved