Όλη η αλήθεια για τη Φαίη Σκορδά και τον Αργεντινό άσο των γηπέδων, Σέρχιο Αραούχο!
Showbiz

Όλη η αλήθεια για τη Φαίη Σκορδά και τον Αργεντινό άσο των γηπέδων, Σέρχιο Αραούχο!

Η αναδημοσίευση μίας φωτογραφίας που ανέβασε η Φαίη Σκορδά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τον Αργεντινό άσο των γηπέδων, Σέρχιο Αραούχο, ήταν ικανή να προκαλέσει... ταραχή στα δημοσιογραφικά γραφεία, με κάποιους πιο τολμηρούς να αφήνουν υπονοούμενα περί πιθανού φλερτ ανάμεσά τους. 

Η αλήθεια όμως είναι πολύ μακριά από όλα αυτά αφού ο μόνος συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον ποδοσφαιριστή είναι η... μόδα!

Ναι, καλά διαβάσατε.

Η όμορφη παρουσιάστρια πόζαρε με φόντο την πανέμορφη πλατεία Piazza di Spagna στη Ρώμη όπου βρίσκεται.

H Φαίη ταξίδεψε εκεί καθαρά για επαγγελματικούς λόγους και κυρίως για τη φωτογράφηση των ρούχων της σχεδιάστρι

ας μόδας Στεφανίας Βαϊδάνη. Σειρά αυτών των ρούχων φέρουν την υπογραφή και του Αργεντινού ποδοσφαιριστή ο οποίος προφανώς θέλησε να επενδύσει και στον συγκεκριμένο χώρο.

Ούτε πήγαν μαζί στη Ρώμη όπως γράφτηκε, ούτε υπάρχει κάποια άλλη σχέση μεταξύ τους, πέρα από την καθαρά επαγγελματική -και εξ αποστάσεως- επαφή τους.

Η Φαίη Σκορδά, λίγο μετά από την επιστροφή της από το ταξίδι της με τη μητέρα της στο Ντουμπάι, δείχνει να είναι ανανεωμένη. Το ταξίδι της στη Ρώμη είχε να κάνει μόνο με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όμως, όπως έχει δηλώσει και η ίδια πολλές φορές, η Ιταλία είναι πάντα μία χώρα που θέλει να επισκέπτεται. Άλλωστε εκεί έζησε τα πιο όμορφα χρόνια της φοιτητικής της ζωής όπου και σπούδαζε.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά από την Ιταλία:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved