Η ζωή της Λένας Δροσάκη μετά τον χωρισμό: «Με είχα κρατήσει αρκετό καιρό πίσω, αλλά με βρήκα πάλι»
Showbiz

Η ζωή της Λένας Δροσάκη μετά τον χωρισμό: «Με είχα κρατήσει αρκετό καιρό πίσω, αλλά με βρήκα πάλι»

Η Λένα Δροσάκη φαίνεται πως έχει βρει πλέον τα πατήματά της σε ό,τι αφορά τη ζωή της μετά από έναν μεγάλο χωρισμό και την απόφαση να πορευτεί πλέον μόνη στη ζωή, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητά της τον γιο της, Αναστάση. 

Η Λένα Δροσάκη φαίνεται πως πλέον έχει αρχίσει να απολαμβάνει αυτή τη νέα σελίδα στη ζωή της μετά το τέλος του γάμου της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Eίμαστε μαζί και οφείλουμε να είμαστε...»

alexandros-mpoyrdoumis-lena-drosaki-instagram.jpg

Όταν ακόμα οι δύο ηθοποιοί ήταν ζευγάρι.

Η ίδια μιλάει για τη νέα πραγματικότητα στην καθημερινότητά της μετά το διαζύγιο αλλά και για τις αποφάσεις που πήρε το διάστημα που μεσολάβησε οι οποίες και τη βοήθησαν να απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της...

Μετά το διαζύγιο, πως τα καταφέρνεις με τη δουλειά και το παιδί;

Είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μητέρα μου και τον μπαμπά μου. Είναι ευλογία ότι με βοηθούν αυτοί στο μεγάλωμα του εγγονιού τους και ότι το παιδί παίρνει αγάπη από περισσότερους πόρους. Το μεσημέρι, όταν ξύπνησε, μου είπε “πάω να παίξω με τη γιαγιά μου”. Είναι πλούτος αυτό. Με συγκινεί να βλέπω τον μπαμπά μου και τη μαμά μου να παίζουν σαν τρίχρονα στο χαλί με τον Αναστάση.

Μπορώ να βγω έξω πιο εύκολα ξέροντας ότι αυτοί τον φροντίζουν. όπως και ο αδελφός μου, που έχει μια εξαιρετική σχέση μαζί του. Αυτή η οικογενειακή θαλπωρή με συγκινεί. Για μένα, η οικογένεια είναι ιερή. Οι γονείς μου, παρά τις δυσκολίες που πέρασαν, είχαν ως σκοπό την αγάπη. Αυτό ονειρεύομαι. Θέλω να βλέπει ο Αναστάσης πώς είναι η αγάπη.

Κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου;

Είμαι πολύ περήφανη που προσπαθώ να έχω χρόνο για μένα και τα καταφέρνω. Με είχα κρατήσει αρκετό καιρό πίσω, αλλά με βρήκα πάλι. Θα βγω με φίλους, θα φάω έξω μόνη μου.

Τη μοναξιά την απολαμβάνεις;

Τη μοναξιά την απολαμβάνω, ειδικά τώρα που έχω κόσμο μέσα στο σπίτι. Πριν από λίγο καιρό, οι γονείς μου με τον αδελφό μου και τον Αναστάση πήγαν για λίγες μέρες στην Πάτρα. Δεν ήξερα τι να κάνω μέσα στο σπίτι μόνη μου, ήταν περίεργο. Αν και χωρίς τον Αναστάση το σπίτι είναι άδειο, απόλαυσα αυτή την ηρεμία.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved