Ελένη Μενεγάκη: H πρώτη «ηλιόλουστη μέρα» για την παρουσιάστρια και οι φήμες για την επόμενη σεζόν
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: H πρώτη «ηλιόλουστη μέρα» για την παρουσιάστρια και οι φήμες για την επόμενη σεζόν

Τελευταία ημέρα του Μαρτίου σήμερα και η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει την έκπληξη για άλλη μια φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την ίδια ώρα το τηλεοπτικό ρεπορτάζ παίρνει φωτιά για την επόμενη μέρα στο Mega. 

Η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία να απολαύσει την ηλιόλουστη μέρα αφού αγαπά τον ήλιο και το καλοκαίρι και όπως φαίνεται δε βλέπει την ώρα για να φτάσει.

Η ίδια έστειλε την αγάπη της στο διαδικτυακό κοινό της μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό.

Γραμμέλη: Ο θάνατος του πατέρα της που δεν μπορεί να ξεπεράσει, η Μενεγάκη & ο Γιώργος Λιάγκας

menegaki.jpg

Όπως θα δείτε και παρακάτω, πόζαρε μάλιστα χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει μοιράζεται παρόμοια στιγμιότυπά της. Η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε τη φωτογραφία της με τους followers της και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της: «Ηλιόλουστη μέρα».

Snapinsta.app_434864311_945972333409070_1128701029402770832_n_1080.jpg

Το τηλεοπτικό της μέλλον στο Mega:

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ έχει πάρει φωτιά για την Ελένη Μενεγάκη το τελευταίο διάστημα. Το Mega εμφανίζεται πρόθυμο να την διατηρήσει στο δυναμικό του, εξετάζοντας παράλληλα την ανανέωση της συμπόρευσης με αλλαγμένους όρους. Η οικονομική διάσταση της συμφωνίας αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στις μελλοντικές εξελίξεις. Η παρουσιάστρια αναμένεται να αξιολογήσει όλες τις επιλογές πριν εκφράσει την τελική της θέση στη διοίκηση του σταθμού. Ξεκάθαρη θα είναι η εικόνα τον Απρίλιο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved