Κατερίνα Κόκοτα: «Οι γιατροί μας λένε ότι πήγε και ξαναγύρισε»
Showbiz

Κατερίνα Κόκοτα: «Οι γιατροί μας λένε ότι πήγε και ξαναγύρισε»

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στην μονάδα εντατικής θεραπείας και η σύζυγός του, Κατερίνα, μίλησε αποκλειστικά στην Super Κατερίνα, σήμερα 1/4 για την περιπέτεια της υγείας του και τις εξελίξεις.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ίδια, οι γιατροί τους είπαν πως ο Δημήτρης Κόκοτας «πήγε και ξαναγύρισε».

«Καλημέρα. Εδώ είμαι, δεν έχουμε κάτι νεότερο. Θα περίμενα να ακούσω ότι είναι ψέμα όλο αυτό. Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται υπομονή από όλους. Έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ που εκεί υπάρχουν εξειδικευμένοι γιατροί και τον παρακολουθούν. Να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, ο καθένας από την πλευρά του δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Κι εγώ αισθάνομαι ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι τόσο τυχερός. Παλεύω να βρω κάτι να με κρατήσει», είπε αρχικά η Κατερίνα Κόκοτα και συνέχισε:

Κόκοτας: «Τον είδα, μου είπε ότι δεν είναι πολύ καλά. Μετά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν τι έγινε»

kokota.jpg

«Οι γιατροί μας λένε να κάνουμε υπομονή, είναι συγκρατημένοι, μας λένε ότι πήγε και ξαναγύρισε. Έφυγε και ξαναγύρισε. Είναι σε καταστολή ακόμα. Έγινε στην πολύ αρχή μια προσπάθεια να τον αποσωληνώσουν αλλά ήταν πολύ νωρίς, δεν ολοκληρώθηκε η προσπάθεια. Κάνουν πολύ προσεκτικά βήματα. Θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον δύο μέρες για να ξανακάνουν προσπάθεια να τον ξυπνήσουν. Μπαίνω κάθε μέρα για πολύ λίγο. Είναι ψυχοφθόρο και περιμένω τη στιγμή που θα βγει. Η κόρη μου γνωρίζει τα πάντα για τον πατέρα της».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Είναι δύσκολες μέρες. Παραμένει στην εντατική. Ας μην πολυασχολούμαστε»

Κόκοτας: Τα πρώτα ενθαρρυντικά νέα για την πορεία της υγείας του- Τι έλεγε χθες η Παγώνη για εκείνον

Διασωληνωμένος ο Δημήτρης Κόκοτας - Σήμερα θα προσπαθήσουν τον «ξυπνήσουν» οι γιατροί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved