Φωτεινή Αθερίδου: «Η μάνα μου μού έλεγε πως θα γίνω ρεζίλι γιατί κάποια τραγούδια μου είχαν βρισιές»
ndp photo
Showbiz

Φωτεινή Αθερίδου: «Η μάνα μου μού έλεγε πως θα γίνω ρεζίλι γιατί κάποια τραγούδια μου είχαν βρισιές»

Η Φωτεινή Αθερίδου, μπορεί να είναι μαμά δύο αγοριών, όμως συγχρόνως είναι και άκρως δημιουργική και πολυγραφότατη! 

Και πολυπράγμων αφού εκτός από όλα τα άλλα με τα οποία ασχολείται καλλιτεχνικά, η ηθοποιός και σεναριογράφος κάνει και πολύ επιτυχημένα βίντεο στο youtube που κατακτούν εκατομμύρια views. Η ίδια εξηγεί πώς ξεκίνησε αυτή η νέα της ασχολία, μιλάει για τη σιγουριά που της δίνουν οι φίλοι της αλλά και για τις δυσκολίες που έχει βιώσει μέχρι σήμερα...

Η κοινή αγάπη των Καινούργιου, Μπάρκα, Αθερίδου και οι υπέροχες φωτoγραφίες τους

9856_FOTINI_ATHERIDOY_2892022.jpg

Τα βίντεο στο YouTube πώς ξεκίνησαν;

Ηταν κάτι τραγούδια που έγραφα από τα 19 μου μέχρι τα 22 και τα ανέβαζα τότε στο facebook. Η μάνα μου μού έλεγε πως θα γίνω ρεζίλι γιατί κάποια είχαν βρισιές (γέλια). Κάποια στιγμή είμαστε με τον Μίνω Θεοχάρη στην Αίγινα, ηχογραφήσαμε στο κινητό για πλάκα τον «Άσχετο», μετά έρχεται η γνωριμία με τον Στάμο Σέμση. Πήγα σπίτι του και είχε στο χέρι μια κάμερα. Νόμιζα ότι ήθελε να με κοροϊδέψει. Το έστειλα σε δικούς μου ανθρώπους και άρεσε. Και έτσι ανέβηκε. Έγινε χαμός. Συναντήθηκα σε αυτά με φίλους και με ανθρώπους που θέλαμε να κάνουμε επαγγελματικά κάτι μαζί.

Έτσι θέλεις να κάνεις πράγματα; Με φίλους;

Αυτό είναι τεράστια επιθυμία. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό γιατί είναι ωραίο να είσαι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες, και είμαι. Αλλά μου αρέσει να νιώθω οικεία στη δουλειά μου, να υπάρχει οικειότητα. Να νιώθω άνεση και να είμαι με φίλους. Και όταν τυχαίνει και δεν είμαι με φίλους, προσπαθώ να δημιουργήσω εκ νέου αυτή την άνεση για να μπορώ να υπάρχω.

Ως τώρα τι δυσκολίες έχεις βιώσει;

Πολλές. Και με την έλλειψη σταθερότητας και οικονομικά. Αυτό που κατάλαβα τον τελευταίο καιρό, και νομίζω δεν έχω καταλάβει λάθος, είναι ότι για μένα σε αυτή τη δουλειά για κάποιο λόγο αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι με αγοράζουν με όλο μου το πακέτο. Με το γράφεις, παίζεις. Όχι μόνο με το παίζεις. Κατάλαβα μεγαλώνοντας και έχοντας πλέον και δύο παιδιά που πρέπει να τα ζήσω ότι εμένα με σκέφτονται πια με αυτή τη διπλή ιδιότητα. Αυτή η διαπίστωση, όμως, με απελευθέρωσε. Γιατί όταν δεν ξέρεις και ακριβώς πού είσαι και τι κάνεις, τι είσαι, έχεις συνέχεια ερωτήματα. Δεν θα με πάρουν σε μια σειρά να κάνω την ωραία. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Θα με κοιτάξουν πιο συνολικά. Το παίρνω, λοιπόν, απόφαση και το πάω ένα βήμα παραπέρα.

6Z3A0458.jpg

Το επίθετό σου ήταν τελικά ώθηση ή εμπόδιο;

Παλαιότερα απαντούσα και τα δύο. Μεγαλώνοντας, μπορώ να πω πως ήταν περισσότερο εμπόδιο. Γιατί οι άνθρωποι σε κοιτάνε προκαταβολικά με ένα «για να δούμε». Κανέναν δεν κοιτάμε προκαταβολικά έτσι, όταν δεν έχει κάποιο επίθετο από πίσω. Αυτό το «για να δούμε» από την αρχή τα κάνει όλα λίγο πιο δύσκολα. Απ’ την άλλη, μου έχει δώσει πολλή πληροφορία σε σχέση με τον χώρο. Μεγάλωσα από μικρή μέσα σε καταστάσεις που θεωρώ ότι εξέλιξαν την αντιληπτική μου ικανότητα γρηγορότερα.

Πηγή: Αυγή

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved