Φωτεινή Αθερίδου: Η επιθυμία να συνεργαστεί με τον πατέρα της & οι... αγκωνιές με τον σύντροφό της!
Showbiz

Φωτεινή Αθερίδου: Η επιθυμία να συνεργαστεί με τον πατέρα της & οι... αγκωνιές με τον σύντροφό της!

 Η Φωτεινή Αθερίδου έχει ένα όνομα... βαρύ σαν ιστορία αφού είναι κόρη του Θοδωρή Αθερίδη ο οποίος μας έχει χαρίσει -κυρίως- αστείρευτες στιγμές γέλιου τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά. 

Πόσο έχει επηρεάσει αλήθεια τη Φωτεινή Αθερίδου η καλλιτεχνική ιδιότητα του πατέρα της; Θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του; Και γιατί παίζει κάθε πρωί... αγκωνιές με τον σύντροφό της, τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαγκλάρα; H ίδια απαντά σε όλα, σε συνέντευξή της...

Φωτεινή Αθερίδου: Η χιουμοριστική ανάρτηση για τη μητρότητα

1711961565868-589346243-6Z3A0458.jpg

Δεν έχεις κάνει, όμως, πολλά πράγματα με τον μπαμπά σου, τον Θοδωρή Αθερίδη. Έτυχε ή το αποφεύγετε;

Μια φορά παίξαμε στο Μικρό Παλλάς, σε ένα έργο που έγραψε αυτός. Εγώ τον μπαμπά μου τον εκτιμώ πολύ και μου αρέσει και πολύ ως ηθοποιός. Και περνάω και τέλεια μαζί του, είμαστε φίλοι. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο να με μπλοκάρει στο να συνεργαστούμε. Τίποτε απολύτως. Σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό, μην νομίζεις, ήθελα και εγώ να βρω τον χώρο μου στον χώρο. Και εγώ τώρα με ανακαλύπτω καλύτερα στα 33 μου. Τώρα που με ανακαλύπτω καλύτερα, θέλω πολύ και να δουλέψω με τον μπαμπά μου και να γράψω κάτι και να παίξει. Ειδικά αυτό. Θα ήθελα να γράψω κάτι πάνω του, που τον ξέρω τόσο καλά. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να του γράψω κάτι γαμάτο. Δεν με κολλάει κάτι. Θα συμβούν στον χρόνο τους.

Ο ρόλος της μητέρας τα κάνει όλα δύσκολα στη δουλειά σου;

Ναι. Κοίτα, είναι πολύ δύσκολο το ξύπνημα το πρωί. Είναι αδιανόητο για όλους τους ηθοποιούς γενικά, πιστεύω. Βλέπω τους άλλους γονείς, ξυπνάνε το πρωί, έχουν μια κανονική δουλειά, αφήνουν το παιδί τους στο σχολείο. Εμείς δουλεύουμε βράδυ και κοιμόμαστε δύο και τρεις. Αυτό είναι βασανιστήριο. Με τον σύντροφό μου, που είναι και αυτός ηθοποιός, παίζουμε αγκωνιές ποιος θα σηκωθεί (γέλια). Και τα παιδιά σε στερούνται το βράδυ. Το βράδυ είναι πολύ σημαντικό. Να τα κοιμήσεις. Είναι ένα δύσκολο επάγγελμα, αλλά εντάξει, και τα παιδιά προσαρμόζονται, μην τρελαθούμε.

9868_FOTINI_ATHERIDOY_2892022.jpg

Νιώθεις ότι το MeToo προκάλεσε ουσιαστικές αλλαγές;

Θεωρώ ότι η κοινωνία προσπαθεί πολύ, απαιτώντας μια αλλαγή. Δεν πιστεύω, όμως, ότι κάτι αλλάζει, γιατί πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν έχουμε κατανοήσει τι πρέπει να αλλάξει. Βάζουμε στα πράγματα τίτλους. Τι είναι political correct και τι δεν είναι, τι είναι βία και τι δεν είναι, τι είναι ρατσισμός και τι δεν είναι. Όμως δεν καταλαβαίνουμε την ουσία. Καταλαβαίνουμε σχήματα. Δεν καταλαβαίνουμε τις λέξεις.

Σε τρομάζει η έκταση που μπορεί να πάρει κάτι που θα πεις;

Προσωπικά προσπαθώ να μην παίρνω θέση ούτε πολιτικά ούτε σε ζητήματα επικαιρότητας. Δεν έχω καμία ανάγκη. Δεν με αφορά να συζητηθεί κάτι που είπα. Με τους φίλους μου θα συζητήσω. Δεν είναι μόνο φόβος. Δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που θα το πάρουν και θα το επαναλάβουν. Τον εαυτό μου τον εμπιστεύομαι. Τους συνομιλητές μου, τους φίλους μου τους εμπιστεύομαι. Τους ανθρώπους που μπορούν να μην καταλάβουν δεν τους εμπιστεύομαι.

Πηγή: Αυγή

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved