Αθερίδου: Αυτή η δουλειά είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να σου τύχει. Έχει & πίκρες. Σκληρό επάγγελμα
Showbiz

Αθερίδου: Αυτή η δουλειά είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να σου τύχει. Έχει & πίκρες. Σκληρό επάγγελμα

Αφοσιωμένη στη δουλειά της αλλά και στα δύο της παιδιά, η Φωτεινή Αθερίδου φαίνεται πως είναι ανάμεσα σε εκείνους τους ανθρώπους που θέλουν να αποβάλλουν από τον εγκέφαλό τους οτιδήποτε τοξικό και αχρείαστο. 

Όπως για παράδειγμα, τα υβριστικά σχόλια που μπορεί να έχει λάβει για κάποια ανάρτησή της. Δείχνει όμως να μην ασχολείται καθόλου, όμως το αντίθετο συμβαίνει με τη δουλειά της που λατρεύει. Η ηθοποιός και σεναριογράφος, μιλάει για το επάγγελμά της, μιλάει για μία πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά που ετοιμάζει αλλά εκφράζει και την απέχθειά της για το κέντρο της Αθήνας...

Φωτεινή Αθερίδου: Η χιουμοριστική ανάρτηση για τη μητρότητα

9868_FOTINI_ATHERIDOY_2892022.jpg

Έχεις υποστεί σχόλια υβριστικά;

Νομίζω πως ναι. Κάτω από φωτογραφίες σίγουρα, αλλά με το χέρι στην καρδιά, αλήθεια σου λέω, δεν τα θυμάμαι. Έχω μια μνήμη ότι κάτι έχει γραφτεί, αλλά δεν θυμάμαι. Γιατί δεν με νοιάζει. Τόσο πολύ χέστηκα. Δεν θα εκθέσω, όμως, και εγώ πολύ τον εαυτό μου. Αν είμαι κάπου γυμνή με το παιδί μου και έρθουν με το ζόρι να με τραβήξουν, αυτό θα με ενοχλήσει φυσικά. Όταν, όμως, έχω επιλέξει να εκθέσω εγώ κάτι και υποστεί οποιοδήποτε σχόλιο, είμαι ok.

Κάνεις το λιμπρέτο σε ένα μιούζικαλ, σωστά;

Ναι, για πρώτη φορά. Λέγεται «Μπα-ΜπαΜπα». Είναι ένας πατέρας, ένας τριτοτέταρτος ηθοποιός πολύ νάρκισσος και εγωπαθής, και καλεί τους δικούς του για να τον κλάψουν σε μια κηδεία πριν καν πεθάνει. Βλέπουμε, λοιπόν, με φλας μπακ ιστορίες τη σχέση του πατέρα με τα παιδιά και τι τους έχει προκαλέσει. Και όλα αυτά με χιούμορ. Δεν θα σου πω άλλα. Είναι βαθιά υπαρξιακό έργο. Και έχει και ένα πολύ φωτεινό τέλος. Είμαι ενθουσιασμένη για τη συνάντησή μου με τη μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη. Είναι ταλεντάρα. Τον λατρεύω. Είμαι τρελαμένη από χαρά. Θα το σκηνοθετήσει, φυσικά, ο Κακλέας, με τον οποίο συνεργάστηκα και τώρα στον «Μισάνθρωπο» και έχουμε αναπτύξει φοβερούς κώδικες επικοινωνίας με ένα τρελό καστ ηθοποιών. Θα είμαι και εγώ στη σκηνή και πολλοί άλλοι.

6Z3A0458.jpg

Θα απέτρεπες κάποιον που θέλει να ξεκινήσει τώρα αυτή τη δουλειά;

Ούτε καν. Αυτή η δουλειά είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να σου τύχει. Έχει και πίκρες. Αν είσαι και ένας άνθρωπος που δεν σου αρέσει το τζέρτζελο, ε, δεν θα θες και να γίνεις ηθοποιός. Είναι ένα σκληρό επάγγελμα. Κάθε μέρα κρινόμαστε, κάθε μέρα βιώνεις και μια απόρριψη. Αλλά ταυτόχρονα είσαι και σε μια κατάσταση διαρκούς δημιουργίας. Αυτό κερδίζει μέσα μου.

Την Αθήνα την αγαπάς;

Δεν μου αρέσει αυτή η πόλη. Θα προτιμούσα να ζω στη Θεσσαλονίκη, αν γινόταν. Μου αρέσει η Νέα Σμύρνη όπου ζω και τα νότια προάστια. Δεν αντέχω το κέντρο αυτής της πόλης. Είναι μέσα στη βρόμα και στο καυσαέριο. Εκτός από την Ακρόπολη, δεν με γοητεύει εύκολα το κέντρο αυτής της πόλης.

Πηγή: Αυγή

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved