Αλεξάνδρου: Η ζημιά που έχουν προκαλέσει αυτοί οι δύο είναι ανεπανόρθωτη & όχι μόνο στην Ιωάννα
Showbiz

Αλεξάνδρου: Η ζημιά που έχουν προκαλέσει αυτοί οι δύο είναι ανεπανόρθωτη & όχι μόνο στην Ιωάννα

Στην εκπομπή, Πρωινό Σουσού μίλησαν για την υπόθεση διαρροής βίντεο με προσωπικές στιγμές της Ιωάννας Τούνη.

«Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση revenge pornτης Ιωάννας Τοιύνη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο συνήγορος της Ιωάννας Τούνη, Αναστάσιος Ντούγκας.

Και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τόνισε: «Έχουμε πάρα πολύ όμορφες εξελίξεις, θα έχουμε πολύ κόσμο που θα μιλήσει, θα έρθει στο δικαστήριο και θα καταθέσει κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί μιλάμε για όχι ένα τυχαίο γεγονός. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί όχι απλά θα βρει δικαίωση η Ιωάννα, αλλά και πολύς κόσμος που μπορεί να τυραννιέται από αυτό το πράγμα. Από εδώ και πέρα καλό είναι όλοι να μιλάνε».

Ζαρίφη: «Περνάει δύσκολα ο Αλεξάνδρου - Δεν υπάρχει κάτι πιο αισχρό από το να...»

alexandrou-touni12.jpg

Και πρόσθεσε: «Πλέον τα θύματα έχουν μαζί τους τη δικαιοσύνη και πρέπει αυτοί που κάνουν αυτές τις κακουργηματικές παραβάσεις να τιμωρούνται με οποιοδήποτε τρόπο. Όλοι ήξεραν στη Θεσσαλονίκη εδώ και χρόνια και για το βίντεο και ποιοι το είχαν κάνει και πώς είχε διαδοθεί. Από εκεί και πέρα, έτσι όπως έχει γίνει αυτή η κατάσταση, όλος ο κόσμος είναι υπέρ της Ιωάννας και θα πάει να καταθέσει υπέρ της. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

32f50037-touni_alexandrou.jpg

Ο Αναστάσιος Ντούγκας ανέφερε: «Τις επόμενες μέρες θα έχουμε πολύ μεγάλες εξελίξεις. Έχουν επικοινωνήσει άτομα μαζί μας που θα βοηθήσουν για την υπόθεση και τα στοιχεία που θα προσκομιστούν, πραγματικά συγκλονίζουν. Αυτό που έχει υποστεί η κ. Τούνη είναι εξευτελιστικό και χυδαίο και η ζημιά που της έχουν προκαλέσει είναι ανεπανόρθωτη». Με τον Δημήτρη να συμπληρώνει: «Και όχι μόνο στην Ιωάννα».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Κατέθεσε μήνυση για τα χυδαία σχόλια που δέχτηκε για την Τούνη

Αλεξάνδρου: «Είναι πολύ δύσκολο… Από το 2017 και μετά η Ιωάννα «σκοτώνεται» κάθε μέρα μέσα της»

Αλεξάνδρου:«Μου έστελναν το βίντεο και δεν το άντεχα–Είναι δικαίωση για την Ιωάννα και το παιδί μας»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved