Να βρείτε και εσείς μία σύντροφο να μιλάει όπως η Μενενάκου για τον Τσαφούλια: «Είμαι ευγνώμων»
NDP Photo Agency
Showbiz

Να βρείτε και εσείς μία σύντροφο να μιλάει όπως η Μενενάκου για τον Τσαφούλια: «Είμαι ευγνώμων»

Στη ζωή η Άννα Μενενάκου έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια.

«Ο Σωτήρης είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος, που ήδη έχει αφήσει το αποτύπωμά του με μια εντυπωσιακή πορεία στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Η συνεργασία μας ήταν μια πολύ εμπνευσμένη εμπειρία, καθώς μοιραζόμαστε την αγάπη μας για την τέχνη και την αυθεντικότητα στην ερμηνεία.

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Η Άννα Μενενάκου ήταν πρωταγωνίστρια, όταν εγώ δεν ήξερα καν τι θα πει σινεμά»

6Z3A6832-copy.jpg

Είναι ένας ευαίσθητος και βαθύς καλλιτέχνης, που δεν παύει να με εκπλήσσει όχι μόνο με τις δικές του δημιουργίες, αλλά με την προσφορά του στον πολιτισμό. Είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι μαζί του και να μαθαίνω από το ταλέντο και την εμπειρία του», λέει για τον σύντροφό της.

tsafoulias-menenakou.jpg

Και τι ήταν αυτό που τη γοήτευσε σ' εκείνον; «Κατ' αρχάς η βαθύτητα και η ευαισθησία που τον διέπουν, η ευγένεια και η συνέπεια απέναντι σε αυτά που πιστεύει και πράττει. Ο τρόπος με τον οποίο αφοσιώνεται σε κάθε εγχείρημα και η προετοιμασία που απαιτεί πρώτα από τον εαυτό του και έπειτα από τους γύρω του. Η διακριτική του φύση και η διαρκής προσπάθεια για επαγγελματική αρτιότητα και ανάπτυξη αντανακλούν μια προσωπικότητα που εμένα μου εμπνέουν σεβασμό και θαυμασμό».

Tsafoulias - Menenakou

Έχοντας δημιουργήσει δεσμούς ζωής με τον σύντροφό της και τις δύο κόρες του, η Άννα Μενενάκου παραθέτει τον δικό της ορισμό οικογένειας: «Για μένα η οικογένεια είναι ένας δεσμός αγάπης στήριξης και αμοιβαίας φροντίδας μεταξύ ανθρώπων που συνδέονται με δεσμούς αίματος ή με δεσμούς επιλογής. Είναι ένας χώρος όπου μπορούμε να είμαστε αυθεντικοί και να αποδεχόμαστε ο ένας τον άλλον χωρίς κρίση. Στην οικογένεια βιώνουμε τις στιγμές χαράς και λύπης μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και βρίσκουμε κουράγιο να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Συνολικά η οικογένεια είναι ένας θεμέλιος λίθος της ζωής μας και ένας πηγαίος πυρήνας στήριξης και αγάπης».

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved