Μανώλης Μαυρομμάτης: Η έκκληση του γιου του, Μιχάλη για αίμα
Showbiz

Μανώλης Μαυρομμάτης: Η έκκληση του γιου του, Μιχάλη για αίμα

 Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, Ρένα Βενιέρη εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» με σοβαρά εγκαύματα μετά τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.

Ο γιος τους, ο Μιχάλης μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε έκκληση για αίμα: «Καθότι δόθηκε πολύ αίμα στους γονείς μου για τα χειρουργεία, θα σας παρακαλούσα πολύ αν έχετε τον χρόνο και την δυνατότητα, να πάτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο να κάνετε αιμοδοσία. Σημαντικό να πείτε πως πρόκειται για την Ειρήνη Μαυρομμάτη και τον Μανώλη Μαυρομμάτη που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, στο Τμήμα Αιμοδοσίας, αναφέροντας τα επίθετα των δύο ασθενών»!

Να σας θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου, όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Κολωνάκι. Η φωτιά όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε από την κουζίνα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγος του κοιμόντουσαν στο διαμέρισμα τους όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες

Διαβάστε επίσης:

Μανώλης Μαυρομμάτης: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο γνωστός αθλητικογράφος

Μανώλης Μαυρομμάτης: Ξύπνησε από την καταστολή - Αισιοδοξία για την υγεία του

Ρένα Βενιέρη: Ποια είναι η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved