Χριστίνα Μηλιού: Η συνεργασία με τον Οικονομόπουλο, η προσωπική ζωή και πώς πήρε τον ρόλο στα Σύνορα
Showbiz

Χριστίνα Μηλιού: Η συνεργασία με τον Οικονομόπουλο, η προσωπική ζωή και πώς πήρε τον ρόλο στα Σύνορα

Η Χριστίνα Μηλιού έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη και φέτος είναι η χρονιά της, καθώς, έχει καταπιαστεί με πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια τη φετινή σεζόν εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου, ενώ την παρακολουθούμε και κάθε Σάββατο στο J2US ως coach της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου. Παράλληλα, η Χριστίνα Μηλιού, φέτος, έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο της υποκριτικής, καθώς, συμμετέχει στην σειρά «Στα Σύνορα» που προβάλλεται στο STAR.

Μια γυναίκα που δεν σταματά ποτέ και όταν τη βλέπει κανείς αναρωτιέται από πού αντλεί αυτή την ενέργεια. Ασχολείται με πολλά και αναζητά ακόμα περισσότερα. Προχωρά με σταθερά βήματα και βλέπει τη ζωή της να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Η Χριστίνα Μηλιού μιλά στο gossip-tv.gr και αναφέρεται μεταξύ άλλων και στις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη αλλά και το επόμενο τραγούδι της που ετοιμάζει με την Panik Records.

Πώς τα έχει καταφέρει όλα αυτά και πώς βιώνει την επιτυχία; Πώς βίωσε τον θάνατο του μπαμπά της και πώς πήρε τον ρόλο στα Σύνορα του Star;

Όλα αυτά κι άλλα πολλά, θα τα μάθετε παρακάτω... Απολαύστε την...

christina_miliou_1709753928_3317978893061632192_17064164.jpg

Η Χριστίνα Μηλιού.

  • Είσαι χρόνια στον χώρο και έχεις συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες. Φέτος στο Fantasia με τον Νίκο Οικονομόπουλο γίνεται το αδιαχώρητο. Πώς βιώνεις την επιτυχία;

Μπορώ να πω πλέον με σιγουριά πως είμαι ένας ευλογημένος άνθρωπος, διότι σχεδόν σε όλες τις συνεργασίες που είχα με μεγάλους καλλιτέχνες ήταν σε περιόδους που ήταν στα καλύτερα τους, όπως τώρα και φυσικά είναι πολύ όμορφο να παίρνεις κι εσύ λίγη απ’ αυτή την απίστευτη ενέργεια και τη λάμψη της επιτυχίας.

Αυτό όμως που γίνεται συγκεκριμένα με το Νίκο φέτος, νομίζω πως έχει χρόνια να συμβεί και χαίρομαι ιδιαιτέρως διότι πέραν της καλλιτεχνικής του πορείας, που εγώ προσωπικά πάντα θαύμαζα, είναι και ένας πολύ όμορφος άνθρωπος αλλά και συνάδελφος. Μας έχει αγκαλιάσει όλους και η πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή. Αυτό σπανίζει ειδικά όταν κάποιος είναι το πικ της επιτυχίας του. Τον εκτιμώ πολύ και είμαι ευγνώμων για όσα ζούμε παρέα φέτος.

Δεν ξεπερνιέται ο χαμός του πατέρα μου. Μαθαίνεις να ζεις με αυτό.

  • Σε απολαμβάνουμε και στο J2US, με παρτενέρ τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Πώς είναι αυτή η συνύπαρξη και πώς περνάτε στις πρόβες και τα παρασκήνια;

Χάρηκα πολύ που έχω παρτενέρ την Ναυσικά γιατί την γνωρίζω χρόνια και παίζει σημαντικό ρόλο σε μια τέτοια συνθήκη να αισθάνεσαι άνετα με το ταίρι σου. Βοηθάει στο να μπορείς να επικοινωνείς και να δουλέψεις καλύτερα μιας και γλιτώνεις το χρόνο της εξοικείωσης.

Χαίρομαι όμως ακόμα περισσότερο που είμαστε ανάμεσα σε πολύ όμορφους ανθρώπους, τους συμπαίκτες μας αλλά κι εκείνους που δουλεύουν πίσω από τα φώτα για να λειτουργούν όλα σωστά και όλο αυτό κάνει γενικά το κλίμα να είναι υπέροχο και να περνάμε καλά με πολύ γέλιο και καλή παρέα!

  • Τι σχόλια ακούς από τον κόσμο; Στόχος σου είναι ο τελικός;

Πάντα στη ζωή μου βάζω υψηλούς στόχους, θα ήθελα πολύ να κερδίσουμε! Αλλά να σου πω την αλήθεια, αυτή η τεράστια παραγωγή στην οποία βρισκόμαστε γίνεται αρχικά για φιλανθρωπικό σκοπό και αυτό είναι αυτόματα πιο σημαντικό από μια νίκη, και έπειτα δεν είναι ένας διαγωνισμός όπως το the voice στο οποίο είχα συμμετάσχει και κρινόμουν για την εξέλιξή μου και τις ικανότητές μου.

Τώρα είμαι σε μια θέση που κοουτσάρω έναν άνθρωπο που δεν είναι τραγουδιστής κι ούτε έχει σκοπό να γίνει. Θέλω να πω ότι ο κύριος λόγος που βρισκόμαστε όλοι εκεί είναι να περάσουμε καλά, να πάρουμε χαρά, να προσφέρουμε χαρά στο κόσμο και να βοηθήσουμε έστω με αυτόν τον τρόπο συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Δεν θα με πειράξει καθόλου αν δεν κερδίσω, απλώς επειδή πραγματικά περνάω καλά θέλω να μείνω όσο περισσότερο γίνεται!

  • Τα επαγγελματικά σου δείχνουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Το κοινό έχει την ευκαιρία να σε απολαύσει και στη Θεσσαλονίκη. Πώς είναι εκεί οι βραδιές;

Η Θεσσαλονίκη έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Νιώθω ότι η διασκέδαση εκεί έχει άλλον αέρα. Φέτος στο Lavalbone ξεκινήσαμε για λίγες εμφανίσεις, είχαμε συμφωνήσει με την επιχείρηση για 4 ή 5 αν θυμάμαι καλά και καταλήξαμε να έχουν περάσει 4 μήνες και να είμαστε ακόμα εκεί! Δεν έχω λόγια για τις βραδιές που έζησα και πόση συγκίνηση αισθάνομαι από τη στήριξη του κόσμου! 4 Απριλίου θα κάνουμε ένα μεγάλο closing party και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

sinora22.jpg

Η Χριστίνα Μηλιού και στα Σύνορα του Star.

  • Αυτή τη σεζόν, σε είδαμε και στη σειρά του Star, Στα σύνορα, σε ρόλο ηθοποιού. Πώς σου έγινε αυτή η πρόταση;

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Βασίλης Θωμόπουλος, ήταν παλιός συνεργάτης του μπαμπά μου. Βρεθήκαμε τυχαία σε ένα event και όπως συζητούσαμε μου είπε έλα να κανείς ένα δοκιμαστικό! Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα, αλλά τελικά μόνο πλάκα δεν ήταν! Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για αυτή την ευκαιρία γιατί γνώρισα μια πλευρά του εαυτού μου που μου αρέσει και τη θέλω στη ζωή μου.

  • Η υποκριτική είναι κάτι που σε ενδιαφέρει γενικότερα;

Πάντα μου έλεγαν όλοι ότι έπρεπε να γίνω ηθοποιός , ή να πάω σε σχολή να το κάνω παράλληλα. Αλλά η μουσική είχε κερδίσει προ πολλού την καρδιά μου. Τώρα όμως που προέκυψε, αν και τίποτα δεν θεωρώ πως είναι τυχαίο, ναι με ενδιαφέρει. Απλά επειδή η βασική μου ιδιότητα είναι πολύ απαιτητική, θα το αφήσω λίγο να δω που θα με πάει. Αν τα καταφέρω θα το συνεχίσω παράλληλα.

christina_miliou_1703605505_3266402180994033730_17064164.jpg

Η Χριστίνα Μηλιού.

  • Έχεις ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη με όλα αυτά που κάνεις. Σε αγχώνει το μέλλον;

Πάντα με αγχώνει το μέλλον για όλους τους τομείς της ζωής μου . Προσπαθώ να είμαι συνετή και συνεπής. Να έχω πρόγραμμα και να προνοώ για το μέλλον. Φέτος κατάλαβα ότι είμαι πιο δυνατή απ’ ό, τι πίστευα. Ξεπέρασα τον εαυτό μου κάνοντας τόσα πράγματα ταυτόχρονα. Πιο πολύ ανυπομονώ να σου πω την αλήθεια πλέον, να δω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον!

  • Έχεις χάσει τον μπαμπά σου σε πολύ νεαρή ηλικία. Αυτή η απώλεια πώς καθόρισε τις επιλογές σου και πώς τη βίωσες;

Είναι τραγικό γεγονός να χάνεις δικό σου άνθρωπο, πόσο μάλλον τον πατέρα του ένα κορίτσι, και πόσο μάλλον σε μια τόσο τρυφερή ηλικία. Δεν ξεπερνιέται αυτό. Απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Επειδή όμως προσπαθώ να βλέπω το καλό πάντα. Αυτή η απώλεια με έκανε δυνατή αν και νωρίτερα απ' το προβλεπόμενο, με έκανε να σταθώ γερά στα πόδια μου και να πιάσω τη ζωή στα χέρια μου χωρίς να εξαρτώμαι από κανένα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η μητέρα μου η οποία με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια και αγάπη μας μεγάλωσε και μας στήριξε με κάθε δυνατό τρόπο. Είμαι περήφανη.

  • Με τόση δουλειά, έχεις χρόνο να ασχοληθείς με την Χριστίνα; Δεν κουράζεσαι ποτέ;

Τους τελευταίους μήνες είμαι μόνιμα κουρασμένη και δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ με τον εαυτό μου. Γενικότερα έχω χόμπι και πολλές άλλες ασχολίες πέρα απ’ τη δουλειά, όπως η γυμναστική, το Padel, η μόδα και διαφορά άλλα. Όλα έχουν μπει σε μια παύση τώρα, σιγά σιγά όμως θα ξανά βρω τα πατήματα μου τώρα που θα χαλαρώσω μιας και θα αποδεσμευτώ από κάποιες υποχρεώσεις.

christina_miliou_1702654773_3258426869702700091_17064164.jpg

Η Χριστίνα Μηλιού.

  • Η προσωπική σου ζωή είναι κρατημένη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό είναι κάτι που έχεις επιδιώξει ή έτυχε;

Δεν είμαι άνθρωπος που θα διαφήμιζα την προσωπική μου ζωή. Δεν μου αρέσει και να κρύβομαι βέβαια, το θεωρώ πολύ καταπιεστικό. Ξέρω όμως πως θα νιώσω απολύτως ελεύθερη και δεν θα με νοιάζει αν θα το δείξω ή όχι όταν θα βρω αυτόν τον άνθρωπο που θα γίνει ο πατέρας τον παιδιών μου και θα νιώσω ασφάλεια και σίγουρα στο πλευρό του.

  • Είσαι από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες. Χρειάζεται κόπο και χρόνο για να είσαι πάντα λαμπερή;

Χρειάζονται πολλά για να κρατηθείς εμφανισιακά σε ένα επίπεδο , πράγματα που με το ζόρι τα κάνω. Είναι αστείο αλλά πιέζω πολύ τον εαυτό μου για να είμαι γυναίκα! (Γέλια). Νιώθω ότι ειδικά εμφανισιακά είμαι ένα απλό κορίτσι όπως όλα τα άλλα. Η μόνη στιγμή που ξεφεύγω από αυτό και είναι λες και ζω σε μια άλλη διάσταση, είναι όταν είμαι στη σκηνή. Εκεί «το ζω» που λέμε. Μόλις κατέβω είμαι και πάλι η Χριστίνα.

  • Η Eurovision είναι κάτι που θα σε ενδιέφερε; Πώς σου φαίνεται το Zari με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει φέτος η Μαρίνα Σάττι;

Η Μαρίνα Σάττι μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που την άκουσα. Την εκτιμώ γιατί είναι πολύπλευρο το ταλέντο της και ακόμα περισσότερο γιατί είναι μουσικός και παραγωγός μαζί. Πράγμα πρωτόγνωρο για την Ελλάδα. Θεωρώ ότι οι γνώσεις και η αισθητική της έχουν επίπεδο εξωτερικού και χαίρομαι πολύ που φέτος μας αντιπροσωπεύει. Μου αρέσει το τραγούδι και πιστεύω θα πάει καλά.

Τώρα όσον αφορά εμένα, δεν με φαντάστηκα ποτέ στη Eurovision, ίσως και λόγω του ρεπερτορίου μου που είναι λαϊκό. Αλλά με το κατάλληλο τραγούδι φυσικά θα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά να εκπροσωπήσω τη χώρα μου.

  • Τι άλλο να περιμένουμε από εσένα το επόμενο διάστημα;

Με την δισκογραφική μου εταιρία Panik Records, ετοιμάζουμε καινούργια τραγούδια και πολλές live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Θα τα μάθετε όλα πολύ σύντομα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved