Μίτση Καρρά: Δείτε πως είναι η σωσίας της Βουγιουκλάκη στα 84 της - Οι 2 σκηνές που την ντούμπλαρε
Showbiz

Μίτση Καρρά: Δείτε πως είναι η σωσίας της Βουγιουκλάκη στα 84 της - Οι 2 σκηνές που την ντούμπλαρε

Μίτση Καρρά - Κλήθηκε να υποδυθεί την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη και την ντούμπλαρε σε δύο θρυλικές σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου. Η Μίτση Καρρά ήταν κατά μία έννοια η σωσίας της εθνικής μας σταρ και η ομοιότητα τους ήταν τέτοια που κανένας δεν είχε καταλάβει για πολλά χρόνια ότι την είδαμε σαν Αλίκη στη θέση της Αλίκης.

Η κατά κόσμον Mαλαμίτσα Καπετανοπούλου γεννήθηκε στην Ισμαηλία το 1940. Πατέρας της ο Γιώργος Καπετανόπουλος και μητέρα της η Κλεάνθη Σιφωνιού με καταγωγή από Σίφνο και Σύμη. Παντρεύτηκε το 1961 με τον Ελληνο-Αυστραλό Γιάννη Καρρά από τα Κύθηρα ο οποίος και την πήρε μαζί του στην Αυστραλία.

«Αυτά που λένε για την Αλίκη μην τα πιστεύετε – Ήταν σοκαριστική αυτή η απόφαση για εκείνη»

Το 1956 η Μίτση συμμετέχει στα Καλλιστεία και κατάφερε μεταξύ 450 κοριτσιών να φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα. Κατόπιν, αφού σπούδασε σε σχολή μοντελίστ, εργάστηκε αρχικά στην οικογενειακή επιχείρηση βοηθώντας τη μητέρα της στη μαγειρική και κατόπιν ως μοδίστρα. Μερικά χρόνια αργότερα, η Μίτση συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ντουμπλάροντας την ηθοποιό στις ταινίες “Η Δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά” και “Η Νεράιδα και το παλικάρι”.

06fa6aa0cc954ce702327480acc257ce.jpg

Η ίδια συμμετείχε στις πιο δύσκολες σκηνές της Αλίκης Βουγιουκλάκη καθώς εκείνη ήταν τότε έγκυος στον γιο της, Γιάννη.

Η Μίτση Καρρά είχε μιλήσει για τη συνεργασία της με την Αλίκη σε παλαιότερη συνέντευξη: «Τότε η Αλίκη ήταν έγκυος στο Γιάννη της στα μέσα των γυρισμάτων της ταινίας ‘Η Νεράιδα και το Παλικάρι’. Οπότε ζητούσαν σωσία. Η Φίνος, με την οποία εργάστηκα δύο χρόνια, με χρησιμοποίησε στα δύσκολα και μακρινά πλάνα.

Σπάνια έξοδος για τη Βέρα Κρούσκα -Δείτε πώς είναι σήμερα στα 77 της η πρωταγωνίστρια του Φώσκολου!

Είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Με αγαπούσε και εκτιμούσε αυτό που έκανα. Ήταν γενναιόδωρη και πολύ καλή με τους συνεργάτες της. Το ίδιο και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Περάσαμε όμορφα στην Κρήτη», είχε δηλώσει η ίδια στη «Απογευματινή».

Μίτση Καρρά - Δείτε πως είναι στα 84 της χρόνια:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved