Η σπάνια εμφάνιση της Κατρίτση, το total red look της Ράντου και το απίθανο παλτό της Κολιανδρή
Showbiz

Η σπάνια εμφάνιση της Κατρίτση, το total red look της Ράντου και το απίθανο παλτό της Κολιανδρή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Λευτέρη Ζαμπετάκη, με τίτλο «Ερωτες θερίζουν».

Τη συλλογή προλόγισε η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και τα ποιήματα απήγγειλαν οι ηθοποιοί Έμιλυ Κολιανδρή και Χρήστος Λούλης.

Στο πλευρό του ηθοποιού και συγγραφέα βρέθηκαν άνθρωποι από τους όλους τους χώρους της Τέχνης.

IMG_0648.jpg

Εντυπωσιακές ήταν μάλιστα οι κυρίες της Ελληνικές showbiz που μαγνήτισαν τα βλέμματα ενώ στην παρουσίαση είχαμε την ευκαιρία να δούμε σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εξόδους της και την Έλενα Κατρίτση!

Υπέροχες εμφανίσεις έκαναν η Ελένη Ράντου με total red look, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με ένα φανταστικό μάξι φόρεμα, η Έμιλυ Κολιανδρή με απίθανο παλτό ενώ σικ ήταν και η Μάρω Κοντού.

Δες φωτογραφίες στη gallery

O Λευτέρης Ζαμπετάκης εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο αλλά και ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε Ελλάδα και Κύπρο. Το Έρωτες θερίζουν είναι η δεύτερη ποιητική συλλογή του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Η πρώτη ποιητική του συλλογή, με τίτλο Ψυχής μου κύματα, έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο κοινού στην κατηγορία Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved