Βίκυ Σταυροπούλου: Αυτό είναι το story που πόσταρε μετά τις δηλώσεις της Καινούργιου και το διέγραψε
Showbiz

Βίκυ Σταυροπούλου: Αυτό είναι το story που πόσταρε μετά τις δηλώσεις της Καινούργιου και το διέγραψε

Τη δική της απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει η Βίκυ Σταυροπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ηθοποιός αμέσως μετά τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή έσπευσε να σχολιάσει με τον τρόπο της όσα ειπώθηκαν για την κόρη της, Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Λιάγκας: Αυτό που είπε η Καινούργιου είναι ότι η Σταυροπούλου μεγάλωσε χωρίς αρχές την Μπάρκα!

kat-ken21.jpg

Σας θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τη Δανάη Μπάρκα.

«Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια πολύ βασική αρχή. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή σχέση φίλης σου, ακόμη και αν δεν είναι η κολλητή σου φίλη, δεν τον αγγίζεις. Απαγορευτικό, δεν έχεις καμία εμπλοκή μαζί του. Έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου, αγαπάω και σέβομαι τις γυναίκες. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Μπορεί να έχει μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο, δεν το κατακρίνω», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε ξανά ολόκληρη τη συνέντευξη:

Λίγη ώρα αργότερα η Βίκυ Σταυροπούλου ανέβασε βίντεο με ένα γκουρού να στέλνει το μήνυμα: «Να είσαι ευγνώμων για τους κακούς ανθρώπους στη ζωή σου ξέρεις γιατί; Γιατί σου έδειξαν ποιος δε θέλεις να γίνεις», ωστόσο αργότερα κατέβασε την ανάρτηση από τα stories της στο instagram.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε και πρόλαβε να κατεβάσει:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved