Πύρρος Δήμας: Η κόρη του άλλαξε το επώνυμό της - Κρίση στη σχέση με τα παιδιά του;
Showbiz

Πύρρος Δήμας: Η κόρη του άλλαξε το επώνυμό της - Κρίση στη σχέση με τα παιδιά του;

Είναι τελικά καλές οι σχέσεις του Πύρρου Δήμα με τα παιδιά του; Μετά και τις δηλώσεις του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και τις παλαιότερες ότι δεν είχαν πάρει με καλό μάτι τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα, παρατηρήθηκε και η αλλαγή στο επώνυμο της κόρης του, που φουντώνει όλο. και περισσότερο τις φήμες ότι δεν τα πάνε πλέον και πολύ καλά μεταξύ τους, καθώς δεν συμφωνούν με τις επιλογές του μπαμπά τους.

Πιο συγκεκριμένα, η δεύτερη κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία, έχει αλλάξει το επώνυμό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και χρησιμοποιεί πλέον εκείνο της μητέρας της, το οποίο είναι Σδούγκου.

Πύρρος Δήμας: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η κόρη του άλλαξε το επίθετό της

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα άλλα παιδιά του Πύρρου Δήμα διατηρούν κανονικά στα social media το επίθετό τους και υπογράφουν ως Βίκτωρ και Ελένη Δήμα, χωρίς να έχουν προβεί σε κάποια αλλαγή.

Πύρρος Δήμας: «Με βάφτισε κρυφά η γιαγιά μου. Μετά ξαναβαφτίστηκα στην Ελλάδα»

sdougkou.jpg

Το προφίλ της κόρης του, Μαρίας, μετά την αλλαγή του ονόματος.

Άγνωστος παραμένει ο λόγος που η μεγάλη πλέον κόρη του Πύρρου Δήμα αποφάσισε να αλλάξει στα κοινωνικά δίκτυα το επίθετό της ωστόσο σημειώνεται ότι ο ίδιος ο αθλητής είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξη για τα παιδιά του και τις σχέσεις του μαζί τους, επισημαίνοντας πως μπορεί στην αρχή να μην είχαν δεχτεί τη νέα του σχέση, καθώς ήταν λίγο το διάστημα που είχε περάσει από τότε που η πρώην σύζυγός του και μητέρα τους είχε φύγει από τη ζωή, αλλά ο καιρός περνάει και τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα.

dimas_afroditi_thema_xr.jpg

Ο Πύρρος Δήμας με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Τα μετάλλιά μου είναι τα παιδιά μου. Πασχαλιάτικο θα είναι το μωρό που περιμένουμε με την Αφροδίτη Σκαφίδα, θα είναι κοριτσάκι. Θα έχω τρεις κόρες και δυο γιους, δε θα πάω για έκτο. Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μου είναι στην Αμερική. Η Ελένη έχει παντρευτεί εκεί…Ο μικρός είναι εδώ μαζί μου. Όλες οι σπουδές που έκαναν τα παιδιά μου είναι δύσκολες. Αυτό αποφασίσαμε με τον άγγελο Αναστασία να δώσουμε στα παιδιά μας, μόρφωση, γιατί την παιδεία την παίρνεις από το σπίτι», δήλωσε πρόσφατα, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

Αφροδίτη Σκαφίδα: Η 1η ανάρτηση λίγες ώρες μετά τον γάμο με τον Δήμα - «Ξεκινάει το δικό μας ταξίδι»

Σε άλλο σημείο είχε τονίσει: «Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δε μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου. Το 2017 είχα χάσει τον πατέρα μου, το 2018 έχασα την Αναστασία, την Αφροδίτη τη γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και λες ότι ο Θεός στου στέλνει έναν άνθρωπο την καταλληλότερη στιγμή για να στέκεται δίπλα σου, να σε νοιάζεται, να σε προσέχει».


Θυμίζουμε ότι την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της συζύγου του Ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών, Πύρρου Δήμα, Αναστασίας, είχε γνωστοποιήσει μέσω ανακοίνωσης η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.

Συγκεκριμένα αναφερόταν: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και η οικογένεια του αθλήματος των δυνατών εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήρια για την απώλεια της συζύγου του Προέδρου της ΕΟΑΒ Πύρρου Δήμα».

dhmas_syzhgos_arthroo1.jpg

Ο Πύρρος Δήμας, με την σύζυγό του, Αναστασία, που έχει φύγει από τη ζωή.

«Η οικογένειά μου πάνω απ’ όλα»

«Η οικογένειά μου πάνω απ’ όλα. Η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, η Ελένη 21 ετών κάνει μεταπτυχιακό στο Σικάγο, ο Βίκτωρ 18 χρόνων πέρασε στο Γέιλ για πολιτικές επιστήμες, η Μαρία 16 και ο Νικόλας 7. Η Μαρία κάνει κωπηλασία και την πηγαίνω στον Άγιο Κοσμά κάθε μέρα. Θέλω τα παιδιά μου να κάνουν ό,τι δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω εγώ. Κλαίω όταν τα βλέπω να προκόβουν. Αυτά είναι τα καλύτερα μετάλλιά μου. Μετά έρχεται η καριέρα.

Οι Αμερικανοί με ζητούν από το 2012. Δεν ήθελα να φύγω όμως από την Ελλάδα. Τώρα, διαπιστώνω εχθρότητα. Πρόσφατα, μας έστειλε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να αξιολογήσουμε τους καθηγητές φυσικής αγωγής που παίρνουν κάθε χρόνο απόσπαση ως προπονητές στα σωματεία μας. Στείλαμε έξι. Έκοψαν τον πρώτο και τον δεύτερο! Δηλαδή τους άριστους. Αξιολογείς και κόβεις τους δύο καλύτερους; Γιατί; Στη ζωή μου προχώρησα γιατί έλεγα άσε τους μικρούς να γίνονται μικρότεροι και τα άφηνα πίσω μου όλα αυτά», δήλωνε ο Πύρρος Δήμας πριν η σύζυγός του, Αναστασία, φύγει τόσο άδικα από τη ζωή.

Πύρρος Δήμας: Μετά τον λαμπερό γάμο του με τη Σκαφίδα, αποκάλυψε ευτυχισμένος το φύλο του μωρού τους

Η τελευταία συνέντευξη στο The 2Night Show


«Περιμένουμε κοριτσάκι, η κοράκλα μου. Θα έπαιρνα άδεια λεωφορείου αλλά τα μεγάλα έφυγαν, οπότε… Εγώ έκανα το χρέος προς την πατρίδα! Η μεγάλη μου κόρη είναι εδώ, ο Βίκτωρας και η Μαρία είναι Αμερική σπουδάζουν και ο Νικόλας είναι εδώ. Όλοι κάνουν αθλητισμό, τον έχουν κάνει τρόπο ζωής», είπε αρχικά για τα παιδιά του ο Πύρρος Δήμας.

Και συνέχισε: «Όταν ξεκινήσανε οι πρωινές εκπομπές και είπαν ότι στεναχωρήθηκαν τα παιδιά μου με τον γάμο μου, εγώ είπα πως στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του. Είχα πει εγώ σε κάποια συνέντευξη ότι τα παιδιά όταν έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά σιγά περνάει. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία».

Οι δηλώσεις που έφεραν αντιδράσεις

Ο Πύρρος Δήμας στη συνέντευξη αυτή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε μεταξύ άλλων: «Είπαν στα πρωινάδικα ότι στεναχωρήθηκαν τα παιδιά μου με το γάμο και όλα αυτά… Τα πρωινάδικα το είπαν».

Πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν και ενοχλήθηκαν με αυτές τις δηλώσεις, μεταξύ αυτών και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία εξέφρασε την άποψή της, την επόμενη μέρα, μέσα από την εκπομπή της, Happy Day.

«Παρόλο που δεν νιώθω ότι εννοούσε εμάς, γιατί εμείς είμαστε πάντα φειδωλοί και προσεκτικοί στον σχολιασμό. Θεωρώ ότι αυτός ο όρος "τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανάδικα, τα κουτσομπολίστικα”, και το έχω ξαναπεί, είναι μια επιλογή ενός ανθρώπου που θέλει να υποβαθμίσει και να μειώσει μια κατηγορία εκπομπών. Όταν δεν σου αρέσει ο σχολιασμός, επειδή εσύ πρώτος δεν έθεσες σωστά το επιχείρημά σου ή τη σκέψη σου στο λόγο σου, δεν σου φταίει ο άλλος που σε σχολιάζει. Αυτό που είχε πει ο Πύρρος Δήμας το επανέλαβε με άλλο τρόπο. Είπε ότι "η σύντροφός μου αρχικά δεν έγινε αποδεκτή από τα παιδιά μου”», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε επίσης:

Δήμας – Σκαφίδα: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους!

Πύρρος Δήμας-Αφροδίτη Σκαφίδα: Παντρεύτηκαν λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Πύρρος Δήμας: Η εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Αφροδίτης Σκαφίδα και το φύλο του μωρού

Πύρρος Δήμας: «Δεν μπορούν να μεγαλώσουν το αδερφάκι τους, γιατί…» - Τι αποκάλυψε για τα παιδιά του;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved