Γρηγόρης και Νικηφόρος Βαλτινός: Η καταπληκτική ομοιότητά τους, η σχέση τους & η συνεργασία τους!
Showbiz

Γρηγόρης και Νικηφόρος Βαλτινός: Η καταπληκτική ομοιότητά τους, η σχέση τους & η συνεργασία τους!

Ο Γρηγόρης και ο Νικηφόρος Βαλτινός από την πρώτη κιόλας όψη, δείχνουν να μοιάζουν, εμφανισιακά τουλάχιστον, σαν δύο σταγόνες νερό. Είναι όμως έτσι και σε επίπεδο σχέσης; Πόσο ταιριάζουν πατέρας και γιος στη δουλειά και στην προσωπική τους ζωή;

Οι δυο τους μιλούν για αυτή τη συνεργασία τους που δεν ξεκίνησε βέβαια τώρα με το Famagusta όπου ο γνωστός πρωταγωνιστής υποδύεται τον Μακάριο και ο Νικηφόρος γράφει τα κείμενα του σεναρίου της επιτυχημένης σειράς αλλά γνωρίζονται καλά σε επαγγελματικό επίπεδο από τη συνεργασία τους για το θέατρο. Ας δούμε τι λένε σε συνέντευξή τους...

Βαλτινός: «Η τηλεόραση ναι μεν σε κάνει δημοφιλή & βοηθάει στο θέατρο, αλλά σε καίει κιόλας»

a9f06c7b-valtinos.jpg

Συνεργάζεστε ούτως ή άλλως εδώ και χρόνια, εσύ, Νικηφόρε, από την πλευρά της παραγωγής, στο Θέατρο Ιλίσια.

Γρηγόρης: Ακόμη και τα έργα που ήταν να διαλέξω τα έδινα πρώτα στον Νικηφόρο από τη στιγμή που ενηλικιώθηκε. Και στην Εύα βέβαια. Είναι το πρώτο κοινό, το πρώτο μάτι. Πάντα έχω σαν γνώμονα τον απέναντι, γιατί χωρίς τον απέναντι δεν γίνεται θέατρο. Αν δεν έχεις τον απέναντι να αντιδράσει, να χειροκροτήσει, να κλάψει, να γελάσει, να κάνει ησυχία ή να του κοπεί η ανάσα, δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου αυτό. Είναι 50-50.

Νικηφόρος: Πολλές φορές ο πατέρας μου έχει μια ανασφάλεια για τον επόμενο ρόλο στην επόμενη παράσταση και εγώ, νομίζω, είμαι εκεί για να του θυμίζω ότι μπορεί να πάρει ρίσκο, ότι έχει το ταλέντο να δοκιμάσει τα πάντα κα ότι δεν χρειάζεται να πάει στα σίγουρα. Βάζω τον εαυτό μου μέσα στο κοινό του. Δεν είμαι απλά ο γιος του, είμαι ένας θαυμαστής του.

201910301041510.6698_VALTINOS_ME_GIO_NIKIFORO_29102019.jpg

Γρηγόρης: Είναι η πρώτη φορά που το λέω, γιατί είναι και η πρώτη συνέντευξη που δίνω με τον Νικηφόρο, υπάρχουν λοιπόν δυο-τρία έργα για τα οποία έχουμε μεγάλη κόντρα μεταξύ μας. Κάθε χρόνο μού λέει: «Αυτό να κάνεις. Θέλω να σε δω σε αυτό τον ρόλο» και του απαντάω: «Δεν θα το κάνω, δεν μου αρέσει, δεν νομίζω ότι αφορά τον κόσμο». Το αστείο είναι ότι κάθε φορά που είμαι σε δίλημμα «τι να κάνω φέτος», πετάγεται ο Νικηφόρος και λέει: «Αυτό που σου λέω να κάνεις». Είναι δυο-τρία τέτοια έργα που τα έχει στο τσεπάκι του, εγώ τα κρατάω στην κατάψυξη και πάει ο Νικηφόρος με το πιστολάκι από πάνω και τα ζεσταίνει λίγο. (Γελάει.)

Μα, ποια είναι αυτά τα έργα;

Γρηγόρης: Δεν είναι κλασικά, είναι σύγχρονα. Πρέπει να σου τα δώσω να τα διαβάσεις.

Πηγή: ΟΚ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved