Αννίτα Πάνια: Απάντησε on air για το viral βίντεο με τον Καρβέλα – «Θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω»
Showbiz

Αννίτα Πάνια: Απάντησε on air για το viral βίντεο με τον Καρβέλα – «Θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω»

Την απάντηση της μέσα από τη συχνότητα του OPEN έδωσε η Αννίτα Πάνια με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη και ένα χιουμοριστικό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media.

Μέσω της εκπομπής Next Please η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες και που δείχνει τον Νίκο Καρβέλα να κουνιέται με την καρέκλα και να ζητά συγγνώμη είναι προϊόν μοντάζ.

Η Ρούλα Κορομηλά αποκαλύπτει: «Δεν θέλω να γίνω διευθύντρια, έχω πικρή εμπειρία από παλιά»

pania3.jpg

Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια πήρε τον λόγο και είπε:

«Νίκο Καρβέλα σε αγαπάμε πολύ ρε φίλε. Για όλους τους λόγους, για όλα αυτά που είσαι μαζί! Και μιας και ακούμε Νίκο Καρβέλα θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ήθελα να τον κάνω με άλλον τρόπο αλλά θα το κάνω. Τις προάλλες έγινε μια συνέντευξη που την είδαμε όλοι, κάποιοι ταυτίστηκαν και κάποιοι όλοι. Αυτό είναι δικαίωμα όλων! Παράλληλα έτρεξαν στα social media ένα έξυπνο χιουμοριστικό βιντεάκι που περιγράφει μια κίνηση του Νίκου σαν να είναι μια κίνηση φυσικής ανάγκης. Και ο Νίκος έχει χιούμορ! Αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα, κάποιο προϊόν κάποιου μοντάζ που έχει γίνει και δεν έχει καμία σχέση με τέτοιου είδους συμπεριφορά. Τον Καρβέλα μπορεί να τον αγαπάς, να τον θαυμάζεις, να τον μισείς, να τον σιχαίνεσαι, να ταυτίζεσαι. Η συγκεκριμένη κίνηση δεν έγινε ποτέ γιατί πήρε διάσταση και θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω. Είναι μια στιγμή που κινήθηκε με την καρέκλα του και κάποια παιδιά έκαναν έξυπνα αυτό το βιντεάκι. Δεν έχει γίνει ποτέ και το υπογράφω! Γουστάρουμε το χιούμορ και την πλάκα και ξεκαθαρίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν έπαιξε ποτέ. Μιας και μου δίνεται η ευκαιρία», είπε η Αννίτα Πάνια.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved