Στο Παρίσι η Μαρία Ηλιάκη μαζί με την Κέιτι Χολμς - «Πρώτη φορά βλέπω σταρ του Χόλυγουντ»
Showbiz

Στο Παρίσι η Μαρία Ηλιάκη μαζί με την Κέιτι Χολμς - «Πρώτη φορά βλέπω σταρ του Χόλυγουντ»

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι και όπως μας αποκάλυψε και η ίδια, στο ξενοδοχείο της την περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη!

Η Μαρία Ηλιάκη ταξίδεψε ως το λατρεμένο Παρίσι για λογαριασμό γνωστού brand ομορφιάς, όμως θέλησε να συνδυάσει το επαγγελματικό της ταξίδι μαζί με τον άντρα της ζωής της, Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος βρισκόταν κάθε λεπτό στο πλευρό της.

Μαρία Ηλιάκη: Με casual εμφάνιση για αγορές – Το πιο cool σύνολο για την Άνοιξη

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, η Μαρία Ηλιάκη απόλαυσε κάθε γωνιά της γαλλικής πρωτεύουσας στο έπακρο. Εμπιστεύτηκε μουσεία, αξιοθέατα, μαγαζιά και εστιατόρια τα οποία φημίζονται στο Παρίσι.

Μάλιστα, όταν βρέθηκε στο ξενοδοχείο της, αποκάλυψε πως την περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη! Συναντήθηκε μαζί με τη διάσημη ηθοποιό, Κέιτι Χολμς!

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη σε βίντεο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι δύο γυναίκες μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο, δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να φωτογραφηθεί μαζί της.

«Πρώτη φορά βλέπω σταρ του Χόλυγουντ από κοντά», ακούγεται να λέει η Μαρία Ηλιάκη στο βίντεο που περιγράφει τη συνάντησή της με τη διάσημη ηθοποιό του Hollywood.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιάκη-Μανουσάκης: Πιασμένοι χέρι-χέρι στη Βουκουρεστίου - Το ξεχωριστό all day look της Μαρίας

Μελέτη για Ηλιάκη: «Ευτυχώς παραδέχτηκε ότι στο “Δέστε τους” έλεγαν χοντράδες και εξευτέλιζαν κόσμο»

Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης: Η διαφορά ηλικίας και η απάντηση για την εξωσωματική

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved