Μαρία Κηλαηδόνη: «Όταν «έφυγε» ο πατέρας μου, δεν ήθελα καθόλου να ακούω τη φωνή του»

NDPPHOTO 

Showbiz

Μαρία Κηλαηδόνη: «Όταν «έφυγε» ο πατέρας μου, δεν ήθελα καθόλου να ακούω τη φωνή του»

Η Μαρία Κηλαηδόνη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε πώς διαχειρίστηκε την απώλεια του πατέρα της, του αείμνηστου Λουκιανού Κηλαηδόνη. 

Συγκεκριμένα, η κόρη του αείμνηστου Λουκιανού Κηλαηδόνη και της Άννας Βαγενά μίλησε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο για τον θάνατο του πατέρα της και τον τρόπο με τον οποίο βίωσε την απώλειά του.

Μαρία Κηλαηδόνη: Η συγκινητική ανάρτηση που έκανε για τα επτά χρόνια από τον θάνατό του πατέρα της

201605261354320.0943_LOYKIANOS_KILAIDONIS_MARIA_KILAIDONI_2552016.jpg

NDPPHOTO

Πέρασες δύσκολα με την απώλεια του πατέρα σου.

Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου η απώλεια του Λουκιανού και ό,τι προηγήθηκε, γιατί ήταν άρρωστος για κάποιο διάστημα, πριν «φύγει». Αυτό μας προετοίμασε για εκείνο που ήρθε. Είχαμε καιρό να το καταλάβουμε, να το συνειδητοποιήσουμε και ήμασταν μαζί μέχρι το τέλος. Υπήρχε στην καθημερινότητα μου ο Λουκιανός, μιλάγαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, ήμασταν κοντά. Όταν «έφυγε», εκτός από τον μπαμπά μου, έχασα έναν φίλο, κάναμε παρέα. Δεν πρόλαβε να δει τα παιδιά μου.

Δεν είδε τα εγγόνια του πριν φύγει από τη ζωή;

Όχι, μόνο για πέντε μήνες την κόρη της αδελφής μου, τη Μαρίνα, που είναι επτά χρόνων. Ο Λουκιανός έγινε για λίγο παππούς, πριν «φύγει». Είναι κρίμα που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τα εγγόνια του, αλλά είναι κρίμα και για τα παιδιά μου που δεν τον είδαν. Θα τρελαινόταν, ήταν τρυφερός και γλυκός μπαμπάς, οπότε με τα εγγόνια του θα ήταν δέκα φορές περισσότερο. Τώρα τον μαθαίνουν μέσα από τη μουσική του. Βάζουμε τραγούδια στο σπίτι για να ακούν τον παππού τους.

Μιλάς στα παιδιά σου για εκείνον;

Πολύ. Τα παιδιά μου με βοήθησαν να ξανακούσω τη μουσική του. Όταν «έφυγε», για πολύ καιρό δεν ήθελα καθόλου να ακούω τη φωνή του. Τώρα ακούμε τα τραγούδια του στο σπίτι. Αυτό που δεν μπορώ ακόμα να κάνω είναι να βλέπω συνεντεύξεις του, με στενοχωρεί όταν τον βλέπω να κινείται, το πρόσωπο του. Κι ας έχει «φύγει» επτά χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης - Δύο χρόνια από τον θάνατο του σπουδαίου Έλληνα

MadClip: Δύο χρόνια χωρίς τον «Super Trapper» - Όσα δεν ξέρεις για τον Πίτερ Αναστασόπουλο

Η ημέρα που δε θα ξεχάσει ποτέ η Κατερίνα Καινούργιου - Η συγκινητική ανάρτηση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved