Λαγούτης-Αλικάκη: Ο ηθοποιός γιος τους & οι μαύρες στιγμές: «Δεν ήταν ρόδινα, περάσαμε πολύ δύσκολα»
Showbiz

Λαγούτης-Αλικάκη: Ο ηθοποιός γιος τους & οι μαύρες στιγμές: «Δεν ήταν ρόδινα, περάσαμε πολύ δύσκολα»

Ο Πέτρος Λαγούτης και η πρώην σύζυγός του, Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Τετ Α Τετ που παρουσιάζει ο Τάσος Τρύφωνος και μίλησαν για όλους και για όλα.

Οι δυο τους μίλησαν για την περίοδο του γάμου τους, για τους δύο γιους τους, για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μαζί και για τη δυνατή σχέση που έχουν καταφέρει να χτίσουν σήμερα, μετά τον χωρισμό.

«Είχε έρθει να δει μια παράσταση στην οποία έπαιζα ως μαθητής ακόμα. Κάπου εκεί “τρακάρουμε” ξανά σε ένα μπαράκι και κάπως λέμε να πάμε για έναν καφέ. Εκεί αρχίζουν όλα», είπε ο Πέτρος Λαγούτης αρχικά με την Μυρτώ Αλικάκη να συνεχίζει:

«Η αλήθεια είναι ότι ερωτευτήκαμε πάρα πολύ! Η ιστορία απέδειξε ότι ερωτευτήκαμε πολύ και σε μεγάλο βάθος. Ενηλικιωθήκαμε μαζί, ήμασταν και οι δύο πάρα πολύ νέοι».

Πέτρος Λαγούτης: «Όταν κάποιος γίνεται αδιάκριτος και ξεπερνά τα όριά μου με νευριάζει»

lagoutis2.jpg

«Αν δεν είχαμε τα παιδιά μπορεί να μη μιλιόμασταν τώρα. Η μητρότητα για μία γυναίκα που θέλει να είναι δημιουργική, αφενός της καλύπτει ένα πολύ σημαντικό υπαρξιακό κομμάτι, αφετέρου της παίρνει και πάρα πολύ ενέργεια. Νιώθω ότι έχω αφήσει πίσω μου πράγματα επαγγελματικά, αλλά δεν με πειράζει καθόλου γιατί έχω τα αγόρια μου», είπε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Ο ηθοποιός γιος τους

Για τον μεγάλο τους γιο ο οποίος ασχολείται με την υποκριτική είπαν: «Η ιδέα ότι ο γιος μας ασχολείται με αυτό το πράγμα με συγκινεί πάρα πολύ. Φαντάζομαι ότι το κάνει για πάρα πολλούς λόγους, ο ίδιος θα τους διαλευκάνει στην πορεία. Εγώ βλέπω ότι αυτή είναι μία επιλογή που τον έχει φωτίσει. Δεν μπορούσα να φανταστώ τη σημερινή μας σχέση και αυτά είναι τα υπέροχα της ζωής. Ένιωθα ότι τελειώνει η ζωή μου ότι θα πεθάνω ότι μόνο τα παιδιά μου με κρατάνε στη ζωή γιατί ήταν πολύ καιρό που ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα που παλεύαμε και δεν τα καταφέρναμε».

Μυρτώ Αλικάκη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της

Ο εθισμός

«Η παγίδα που πέφτει ο εθισμένος είναι ότι νομίζει πως, επειδή το θέλει πολύ, θα το καταφέρει περίπου όπως του το λένε. Όχι, δεν έχει περίπου. Οι κανόνες είναι πολύ σκληροί αλλά δεν μπορείς να τους φέρεις στα μέτρα σου. Αν τους φέρεις στα μέτρα σου, θα καταλήξεις εκεί που ξεκίνησες. Δεν έχω το άγχος να μην επιστρέψει αυτό, αν και τίποτα δεν τελειώνει ποτέ οριστικά. Νιώθω όμως ότι έχω καταφέρει κάτι πολύ δύσκολο, το ξέρω, άφησα πάρα πολύ σκοτάδι πίσω μου και κέρδισα πάρα πολύ φως με αυτό που έκανα…

Το γεγονός ότι έχω αποφοιτήσει από το ΚΕΘΕΑ εδώ και επτά χρόνια και δεν έχω παίξει ούτε ένα ευρώ, δεν το θεωρώ τυχαίο. Με τον ίδιο τρόπο θεωρώ πως, αν ποτέ αποφασίσω να δοκιμάσω να γίνω κοινωνικός παίκτης, δεν θα είναι τυχαίο. Το γεγονός ότι δεν έχω δοκιμάσει, επίσης, δεν είναι τυχαίο. Μου πήρε καιρό και δυστυχώς σε αυτά τα στάδια, αν έχεις χρήματα να παίξεις, θα σου πάρει και περισσότερο καιρό. Δηλαδή έφτασα στο σημείο να μην έχω, να δανείζομαι και όπου μπορεί να πέσει ένας τζογαδόρος έπεσα», είπε ο Πέτρος Λαγούτης

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Λαγούτης-Φεντόρουφ: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Πυρπασόπουλος:Δεν έχω τσακωθεί με τον Παπακαλιάτη, αυτά είναι θέματα για να πουλάνε οι δημοσιογράφοι

Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν καταλαβαίνω την τρομακτική αγωνία για το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του»

Σοκάρει ο Πέτρος Λαγούτης: «Το μόνο που δεν τζόγαρα ήταν η σχέση μου με τα παιδιά μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved