Ήβη Αδαμου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται τον Μιχάλη Κουινέλη
Showbiz

Ήβη Αδαμου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύεται τον Μιχάλη Κουινέλη

Η Ήβη Αδάμου μίλησε στην εκπομπή Fay’s Time  για την προσωπική της ζωή, για τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί.

Αρχικά είπε η τραγουδίστρια: «Το να δουλεύεις με τον σύντροφό σου μπορεί να έχει μικρές δυσκολίες, αλλά τα βρίσκουμε, έχουμε πολλά κοινά και συζητάμε πάρα πολύ και για πάρα πολλά πράγματα».

Ήβη Αδάμου: Αποκάλυψε τις Βουλγάρικες ρίζες της - «Ποτέ δεν το έκρυψα. Δεν είναι κάτι κακό»

a0909e4e-adamou.jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Είμαι πιο ώριμη από το 2008 που πήγα το X-Factor, δεν είμαι τόσο αυθόρμητη όσο ήμουν, σκέφτομαι τα πράγματα περισσότερες φορές. Ένα πράγμα που έχω αναθεωρήσει πλέον, είναι η δουλειά. Θεωρώ ότι τα σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι η οικογένεια και οι δικοί μας άνθρωποι. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το παιδί και η σχέση μου με τον Μιχάλη. Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν έρθει στον κόσμο η κόρη μου, τώρα έχουν όλα έναν σκοπό, ένα νόημα. Θέλω να είμαι όσο καλύτερη μαμά γίνεται, ελπίζω να κάνω καλή δουλειά».

Αδάμου για τη γνωριμία με τον Κουϊνέλη – «Ήρθε να βάλει ένα χεράκι και πήγε κάπου αλλού το χέρι»

anatoli-kouineli-goneis-adamou-stavento-5.jpg

Ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί με τον Μιχάλη Κουινέλη, η Ήβη Αδάμου είπε: «Ο σεβασμός, η αμοιβαία εκτίμηση και η συζήτηση είναι πολύ σημαντικά σε μια σχέση. Το γεγονός ότι δεν έχουμε παντρευτεί με τον Μιχάλη, φαίνεται περίεργο στον κόσμο. Νομίζω όμως ότι στα μάτια του Θεού, δύο άνθρωποι τόσο αγαπημένοι που το δείχνουν καθημερινά, είναι σαν παντρεμένοι. Ο Μιχάλης πολλές φορές μου λέει “Γιατί να παντρευτούμε; Δεν θέλω να χωρίσουμε ποτέ”. Το λέει για πλάκα, αλλά ίσως και να το εννοεί. Δεν είναι κάτι που επείγει, μου φτάνει που έχω τον Μιχάλη και την κόρη μας».

Photo-by-Ivi-Adamou-on-April.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Η Ήβη Αδάμου με μαύρο εφαρμοστό εξώπλατο φόρεμα και vang χτένισμα, τράβηξε τα βλέμματα

Ήβη Αδάμου: Η σέξι εμφάνιση σε gala «αποκάλυψε» τη σούπερ fit σιλουέτα της

Η Τουρκία λατρεύει την Ήβη Αδάμου και η απόδειξη είναι τα σχόλια στις φωτογραφίες της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved