Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν στεναχωριέμαι που δεν έχω βρει τον έρωτα και δεν ξέρετε αν τον έχω βρει…»
Showbiz

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν στεναχωριέμαι που δεν έχω βρει τον έρωτα και δεν ξέρετε αν τον έχω βρει…»

Ο

 έκανε αποκαλύψεις στο  YouTube και στο "Raw House" παράλληλα με τη μαγειρική απάντησε στις υποθέσεις που κάνουν οι θαυμαστές του για εκείνον και τη ζωή του.

«Δεν είμαι ποτέ οξύθυμος στις σχέσεις μου. Είμαι πολύ καλός, όταν δεν βαριέμαι. Είμαι ζηλιάρης αλλά δεν το δείχνω. Είμαι και Σκορπιός να σου θυμίσω. Δεν θέλω να το δείξω. Ούτε ιδιότροπος είμαι, είμαι easy going άνθρωπος. Είμαι μυστικοπαθής. Πρέπει να τα λέω όλα; Ακόμη και στη μάνα μου είμαι μυστικοπαθής, δεν θέλω να λέω τίποτα. Βαριέμαι να μιλάω. Κάποια πράγματα που κάποιοι τα θεωρούν σημαντικά, εγώ δεν τα θεωρώ σημαντικά. Οπότε δεν θα θεωρήσω ότι πρέπει να τα πω. Θα κάνω ό,τι μου γουστάρει» είπε.

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ποιος δεν έχει κερατώσει σχέση; Το έχω κάνει κατά καιρούς»

vasalos-kentriki.jpg

Για τον χαρακτηρισμό «μαϊντανός», ανέφερε: «Ταπεινός ήμουν πάντα και είμαι, δεν κάνω τρέλες. Αν με βλέπει κάποιος κάθε μέρα στην τηλεόραση με δηλώσεις, λογικό είναι να με πει κάποιον μαϊντανό. Αν δεν μιλήσω θα λένε, γιατί δεν μιλάς;».

«Ποιος δεν έχει κερατώσει στις σχέσεις του; Το έχω κάνει κατά καιρούς, είναι σωστή υπόθεση για μένα. Να πω ψέματα;», είπε σε άλλο σημείο.

«Δεν στεναχωριέμαι που δεν έχω βρει τον έρωτα και δεν ξέρετε αν τον έχω βρει! Δεν θέλω να απαντήσω, μπορεί ναι μπορεί και όχι. Μπορεί κάπου να με περιμένει», υπογράμμισε!

Διαβάστε επίσης:

Switch: «Έμεινε» η Ευγενία Σαμαρά - Η on air ατάκα του Κωνσταντίνου Βασάλου που την άφησε άφωνη!

Χαμογέλα και πάλι: Εκτός εκπομπής ο Κωνσταντίνος Βασάλος - Τι είπε η Σίσσυ;

Eυρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε από τον Βασάλο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved