Κελεκίδου: Η σχέση της με τον αξέχαστο Καρρά, τα πισώπλατα μαχαιρώματα & το μεγάλωμα των παιδιών της
Showbiz

Κελεκίδου: Η σχέση της με τον αξέχαστο Καρρά, τα πισώπλατα μαχαιρώματα & το μεγάλωμα των παιδιών της

Η Κέλλυ Κελεκίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και μίλησε για τον Βασίλη Καρρά, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, την ανατροφή των παιδιών της και αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη.  

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την γνωριμία και την «σχέση» της με τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά.

«Για τον Βασίλη Καρρά ό,τι κάνει να πούμε τα λόγια είναι περιττά. Ήταν νέας άνθρωπος που ειδικά τα τελευταία χρόνια που έτυχε να βρεθούμε σε συναυλίες, ήταν νέας άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο, ένας άντρας παλαιάς κοπής, ό,τι έλεγε το έκανε, δοτικός. Συγκινούμαι γιατί μου έδωσε μία ευχή που την κρατάω και θα πορεύομαι με αυτή για πάντα. έχω μάθει στην ζωή μου να στηρίζω τις επιλογές μου βάσει της αγάπης και της εκτίμησης. Δεν μπορώ τοξικά πράγματα ή ψεύτικες σχέσεις. Όταν έρχεσαι σε αυτή ζωή καλό είναι να συναντάς ανθρώπους – και το λέω και για την γνωριμία μου με τον Σταμάτη Κραουνάκη – ποπ είναι μεγάλο σχολείο. Ετοιμάζω ένα medley με τραγούδια του Βασίλη Καρρά. Είμαι χαρούμενη που μοιραστήκαμε πολλά πράγματα», είπε αρχικά γη Κέλλυ Κελεκίδου.

Κουρκούλης - Κελεκίδου: Αυτόν τον τραγουδιστή θα παντρέψουν!

keli.jpg

Και προσέθεσε: «Με έχει δυναμώσει ότι εισπράττω πολλή αγάπης από τον κόσμο και αυτή δεν την σταματάει τίποτα. Πάντα έκανα τις επιλογές μου. μου δίνουν δύναμη οι αποφάσεις που παίρνω για την ζωή μου, και πάνω από όλα να έχουμε υγεία. Αυτό μου δίνει μεγάλη δύναμη».

kelli989.jpg

Για τα πισώπλατα μαχαιρώματα: «Δεν έχω νιώσει ποτέ να με «μαχαιρώνουν» πισώπλατα, ίσως γιατί δεν έδωσα ποτέ το δικαίωμα παραπέρα από τα όρια μου. δεν μπήκα ποτέ σε μία τέτοια διαδικασία. Ίσως μόνο αν αφορούσε κάτι στα παιδιά μου να απαντούσα αλλά τα έχω προστατεύσει. Μέσα από ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά, το αρνητικό το μετατρέπεις σε θετικό. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που δεν έχω περάσει ωραία εγώ και η οικογένειά μου. μας στοίχισε η απώλεια της μητέρας μας αλλά και των οικείων μου. Αν είναι καλά τα παιδιά μου είναι καλά ο κόσμος γύρω μου. Υπάρχουν χαμογελαστοί άνθρωποι είναι χαρακτηριστικό του επαγγέλματός μου».

Κέλλυ Κελεκίδου: Λύγισε on air μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά – «Ήταν ο δεύτερος πατέρας μου»

kelli888.jpg

Για το μεγάλωμα των παιδιών και την σχέση της με τον σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη, η Κέλλυ Κελεκίδου υπογράμμισε πως, «για κάποια χρόνια έμεινα «εκτός» από την δουλειά μου, κατ’ επιλογήν, και πιστεύω πως ο κόσμος το εκτίμησε».

Κέλλυ Κελεκίδου: «Πονάει η απουσία και να βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο να υποφέρει»

Το νέο τραγούδι της Κέλλυς Κελεκίδου με τίτλο «Άτομο φευγάτο» κυκλοφορεί σήμερα.

«Με βοήθησε η επιστροφή μου στο τραγούδι και το νέο μου τραγούδι, αλλά και οι εμφανίσεις μου με τον Πάνο Κιάμο», τόνισε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:

«Δυστυχώς δεν πρόλαβα να σε αποχαιρετήσω» - Ραγίζει καρδιές η Κέλλυ Κελεκίδου

Κέλλυ Κελεκίδου: Τα παιδιά της, Ελπινίκη και Ραφαήλ την τράβηξαν στις πιο εντυπωσιακές φώτο

Νίκος Κουρκούλης: «Τις περισσότερες φορές είμαι ο χαζός και ο ανώριμος της σχέσης»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved