Δημήτρης Κόκοτας: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Showbiz

Δημήτρης Κόκοτας: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Γενικού Νοσοκομείου Γεννηματάς, όπου νοσηλεύεται μετά από έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς που υπέστη, ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει σε «εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση».

«Ο κ. Κόκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν του «Γ. Γεννηματάς».

Δημήτρης Κόκοτας: Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του - Δύσκολες ακόμα οι στιγμές

kokotas-1.jpg

Για την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα γίνει νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης στον τραγουδιστή. .

Οι γιατροί θα περιμένουν μερικές ημέρες ακόμα ώστε να προσπαθήσουν ξανά να τον «ξυπνήσουν».

1711717789773-118063892-kokotas.jpg

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ίδια η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου Γ.Ν.Α ”Γ. Γεννηματάς”, Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Γ.Ν.Α ”Γ. Γεννηματάς” και Πρόεδρος της εταιρείας παθολογίας Ελλάδος, οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για όλους τους ασθενείς και έπειτα οι γιατροί προβαίνουν σε άλλες κινήσεις, αφού λάβουν υπόψιν τους όλους τους παράγοντες αλλά και το ιστορικό του ασθενούς.

«Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται πάρα πολύ. Πολλά τα τηλεφωνήματα, και εμείς παίρνουμε πολλά μηνύματα. Όμως, ο κάθε άρρωστος μέσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, δίνει τον αγώνα του. Γι' αυτό λοιπόν τα πράγματα που θα λέμε κάθε φορά... δεν μπορούμε να τα πούμε, είναι προσωπικά δεδομένα», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη και συνέχισε: Αυτή τη στιγμή γίνεται απεικονιστικός έλεγχος και η ομάδα σιγά - σιγά θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις. Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης. Προς το παρόν δεν θα γίνει μια τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί, την επόμενη κίνηση.

1712671862238-558364456-pagoni.jpg

Ο κάθε οργανισμός, ο κάθε ασθενής, είναι ξεχωριστός γι' αυτό δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Ανάλογα με το ιστορικό και την κλινική εξέλιξη, παίρνονται οι αποφάσεις από την ομάδα που τον παρακολουθεί. Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν ξεπεραστεί, υπάρχει το επόμενο στάδιο. Οι μέρες διασωλήνωσης είναι συγκεκριμένες για όλους. Είναι μέχρι 12-14 μέρες».

Δημήτρης Κόκοτας: 10η μέρα στη ΜΕΘ - Πότε θα γίνει η επόμενη προσπάθεια αποσωλήνωσής του;

Κόκοτας: Νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του μέσα στο Σαββατοκύριακο! Παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του

Δημήτρης Κόκοτας: Σήμερα ή αύριο νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved