Γιώργος Καραϊβάζ: Τρία χρόνια από τον θάνατό του – Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του
Showbiz

Γιώργος Καραϊβάζ: Τρία χρόνια από τον θάνατό του – Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συζύγου του

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 9/4, από την ημέρα που ο Γιώργος Καραϊβάζ έχασε τη ζωή του λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του στα νότια προάστια.

Η σύζυγός του Στάθα Καραϊβάζ συγκλονίζει και στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Πριν τρία χρόνια τέτοια ώρα γυρνούσες γεμάτος χαρά στο σπίτι μας . Τώρα σιωπή μια βουβή θλίψη καλύπτει τις ζωές μας.

karaivaz.webp

Γιώργος Καραϊβάζ:

Έξω ο ήλιος καεί εδώ όμως η ψύχρα σκεπάζει την ψυχή μου. Μακάρι να ξυπνούσα από τον εφιάλτη και να άκουγα το περπάτημα σου έξω από την πόρτα μας να άκουγα τον ήχο του κλειδιού στην κλειδαριά, να γύρναγα το κεφάλι μου και να σ έβλεπα και να σου έλεγα ήρθες Γιωργούκο μου πως πέρασες Ε τα ίδια εσύ νανάκι μου ? Αντί αυτού ετοιμάζομαι να πάω στο σημείο να κάνουμε την επιμνημόσυνη δέηση των τριών χρόνων της απώλειας σου Να είσαι στο φως να πετάς ελεύθερος να μας προστατεύεις. Σ’ αγαπώ» έγραψε η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Καραϊβάζ: Η εκδήλωση στη μνήμη του και το πορτρέτο που κοσμεί πλέον αίθουσα στην ΕΣΗΕΑ

Δείτε την ανάρτηση:

KAR21.jpg

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε στις 9 Απριλίου 2021, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο από δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο.

Στις 28 Απριλίου 2023, δύο χρόνια μετά την δολοφονία του Καραϊβάζ, η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις ημεδαπών ηλικίας 40 και 48 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι φέρονται να είχαν υποστηρικτικό ρόλο στη δολοφονία. Οι δύο συλληφθέντες, μετά τις πολύωρες απολογίες τους στον ανακριτή, και με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Διαβάστε επίσης:

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του Καραϊβάζ: «25 λεπτά πριν τον σκοτώσουν, του είπα σ’ αγαπώ»

Συγκλονίζει ο Πέτρος Κουσουλός: «Δεν μπορείς να το διαχειριστείς, γκρεμίστηκε ένας κόσμος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved