Σία Κοσιώνη: Με total black σύνολο! Τα παπούτσια που θα λατρέψεις – Ιδανικά για όλη την ημέρα
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Με total black σύνολο! Τα παπούτσια που θα λατρέψεις – Ιδανικά για όλη την ημέρα

Για μια ακόμη φορά η Σία Κοσιώνη παραδίδει μαθήματα στιλ!

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, πρόσφατα απαθανατίστηκε στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει τη βόλτα της.

Για αυτή την εμφάνισή της η Σία Κοσιώνη επέλεξε ένα total black σύνολο με casual πινελιές.

9993_SIA_KOSIONI_143202.jpg

Πιο συγκεκριμένα φόρεσε μαύρο τζιν παντελόνι, δερμάτινο μαύρο τζάκετ κι ένα ζευγάρι φλατ μαύρα παπούτσια, ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας καθώς είναι σικ και άνετα ενώ ταιριάζουν με όλες τις στιλιστικές επιλογές.

Δες την στη gallery

«Είναι η πιο δύσκολη και πιο σοβαρή δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου, να πλάθεις έναν άνθρωπο… Έναν άνθρωπο, που αύριο μεθαύριο θα έχει έναν ρόλο και η προσωπικότητά του στην κοινωνία θα έχει βάρος, αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν, νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού. Έχω μια ιδιαιτερότητα, γιατί δουλεύω απόγευμα/βράδυ.

Δεν απολαμβάνω τη στιγμή της καθημερινότητας να βάζω το παιδί για ύπνο, που είναι μια πολύ τρυφερή και γλυκιά στιγμή, αυτό το βασίλεμα. Νιώθω τύψεις όπως νιώθω για χιλιάδες πράγματα. Επομένως, λίγο πριν μπω στο δελτίο, ή στο γραφείο, ή στο μακιγιάζ, ή στις σκάλες, ή στο στούντιο, θέλω να του πω καληνύχτα. Το πιο απλό…», έχει πει η ίδια αναφερόμενη στον γιο της, Δήμο.

Σία Κοσιώνη: «Δεν με ενόχλησε η ερώτηση για το αν θα έκανα δεύτερο παιδί, γιατί...»

Σία Κοσιώνη: «Δεν σκέφτομαι δεύτερο παιδί, είμαι απολύτως ικανοποιημένη με το ένα»

Σία Κοσιώνη: Απίθανο το σαλόνι της - Τα βιβλία, οι πίνακες και τα χρώματα στους τοίχους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved