Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της Άντζελας Δημητρίου με την Όλγα; Το χρονικό μια θυελλώδους σχέσης!
Showbiz

Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της Άντζελας Δημητρίου με την Όλγα; Το χρονικό μια θυελλώδους σχέσης!

Χωρίς τέλος συνεχίζεται η άγρια κόντρα ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την Όλγα Κιουρτσάκη. Τι οδήγησε μάνα και κόρη σε μία τόσο μεγάλη διαφωνία;

Τα παιδικά χρονιά της Όλγας Κιουρτσάκη και η αγάπη για τη μητέρα της.

«Μαμά σ ‘αγαπάω. Δεν την έβλεπα την μητέρα μου όταν ήμουν μικρή, ήθελα να την βλέπω. Σε έβλεπα να κοιμάσαι σε ένα κρεβάτι όταν γύρναγες σπίτι», δήλωνε η Όλγα Κιουρτσάκη στο παρελθόν.

Άντζελα Δημητρίου: Θα πάει στη βάφτιση της εγγονής της μετά τη ρήξη με την κόρη της, Όλγα;

«Δεν δούλευα, Όλγα; Δεν στα παρείχα όλα;», απάντησε η Άντζελα Δημήτριου σε εκπομπή.

olga-kiourtsaki.jpg

Η συγκίνηση της Άντζελας Δημήτριου για τις ευχές στην κόρη της την ημέρα του γάμου της.

«Το τραγούδι «δυο φωνές» είναι το αγαπημένο μου τραγούδι γιατί το έχω γράψει για την κόρη μου. Η Όλγα έχει παντρευτεί ένα καταπληκτικό παιδί τον όποιον τον αγαπάω πάρα πολύ και με στηρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μεγάλωσα την κόρη μου μόνη και αυτός που θα έρθει δίπλα της θέλω να την αγαπάει και να μην την βλέπει ως κόρη της Άντζελας Δημήτριου, αλλά της Αγγελικής», έλεγε η τραγουδίστρια για την κόρη της.

Τι έγινε όμως και ήρθε η ρήξη στη σχέση τους;

Μία συνέντευξη κόλαφος που παραχώρησε η Άντζελα επιβεβαίωσε τη ρήξη με την κόρη και τον γαμπρό της και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό στην Αμερική που ήταν η "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι".

Για το σκηνικό στην Αμερική είπε στο περιοδικό ΟΚ: "Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν και αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια και έρχεται εκείνος και μου λέει: «Μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια». Και λέω στη Φιλίτσα, τη στυλίστρια που μέναμε μαζί στο δωμάτιο «πάρε σε παρακαλώ στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω». Και της λένε «11 δολάρια». Λέω στον Φώτη «το νερό δεν είχε όσο είπες». Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα «μην της ξανά μιλήσεις και μην της ξανά κάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα»".

antzela-dimitriou-olga-kiourtsaki.jpg

Και μέσα από αυτή τη συνέντευξη η Άντζελα Δημητρίου έστειλε το μήνυμα στην κόρη της:

«Επειδή έχει γίνει μάνα πλέον η κόρη μου θα της έδινα μια συμβουλή: «μάνα είναι μόνο μια, άντρες πολλοί. Η μάνα δεν ξαναγίνεται» δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου.

Η τραγική απώλεια που τις έφερε κοντά:

Η Άντζελα Δημητρίου λίγους μήνες πριν βίωσε μια τραγική απώλεια που τη στιγμάτισε, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Εξαιτίας της συγκεκριμένης απώλειας, η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη φάνηκε πως ήρθαν λίγο πιο κοντά μετά τη διαμάχη και την κόντρα τους.

Πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της Όλγας Κιουρτσάκη ανέφερε στην εκπομπή «Γεια Σου»: «Η Όλγα Κιουρτσάκη έμαθε για τον θάνατο της γιαγιάς της από τα sites. Τηλεφώνησε αμέσως σε οικογενειακό πρόσωπο και ρώτησε αν αληθεύουν αυτά που γράφονται. Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο σπίτι της Άντζελας οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών για να κάνουν τα δέοντα και να ετοιμάσουν την κηδεία. Η Όλγα τα βρήκε με την Άντζελα μέσα σε δευτερόλεπτα. Ανέβηκε στο σπίτι της και παρηγορούσε η μία την άλλη για την απώλειά τους. Συναντήθηκαν πολλές φορές μέχρι την κηδεία και ήταν ενωμένες.

Μετά την κηδεία έγινε καφές και γεύμα σε στενό φιλικό περιβάλλον. Η Άντζελα ήταν συνεχώς με την Όλγα. Όσα έγιναν τα έλυσαν αυτόματα και με αγάπη. Έρχεται μια στιγμή που όλα αυτά ξεχνιούνται».

kideia-mana-dimitriou-(8).jpg
7019724

Ένταση στα εννιάμερα της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου!

Η Άντζελα Δημητρίου καυγάδισε με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη στα εννιάμερα της μητέρας της και το κατέγραψε η κάμερα του Πρωινού Σουσού!

Μπορεί μάνα και κόρη να πήγαν στο κοιμητήριο χέρι χέρι, όμως κάτι συνέβη που πυροδότησε ένταση ανάμεσα τους στο μνημόσυνο και... η Όλγα Κιουρτσάκη αποχώρησε από το κοιμητήριο μόνη της!

Σύμφωνα με τη ρεπόρτερ της εκπομπής πριν αποχωρήσει η Όλγα Κιουρτσάκη λέει στην Άντζελα Δημητρίου: «έχω και μηνύματα από δημοσιογράφους».

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Όλγα Κιουρτσάκη απουσίαζε από το 40ήμερο μνημόσυνο της γιαγιάς της, καθώς επέλεξε να επισκεφτεί μεταγενέστερα τον τάφο της με σκοπό να τελέσει τρισάγιο στη μνήμη της.

Μετά από τα συγκεκριμένα γεγονότα, οι δύο γυναίκες φάνηκε πως έβαλαν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Άντζελα Δημητρίου: Η αλήθεια για το όνομα της εγγονής της

Στην εκπομπή «Γεια Σου» η Μαρία Μπακοδήμου και οι συνεργάτες της αποκάλυψαν πληροφορίες για τη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και το όνομα της εγγονής της τραγουδίστριας.

«Η Όλγα και ο Φώτης θέλουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συνέχεια δημοσιεύονται τέτοιες φήμες, ενώ εκείνοι δεν ασχολούνται. Σέβονται τη δημόσια δήλωση της Άντζελας Δημητρίου ότι θέλει να μείνει μόνη της και να ηρεμήσει. Δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται για οριστική ρήξη στην οικογένεια. Στο μνημόσυνο της γιαγιάς της, η Όλγα δεν έδωσε το παρών γιατί δεν ήθελε να καταγραφεί η παρουσία της από φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες. Δεν ισχύει το δημοσίευμα που την ήθελε να κάνει μόνη της τρισάγιο.

Τόσο η Όλγα όσο και ο Φώτης επισκέπτονται το μνήμα της γιαγιάς τακτικά, όταν το αισθάνονται. Η καθημερινότητά τους είναι όλη γύρω από το παιδί τους και δεν θέλουν να απασχολούν τα μέσα με τη ζωή τους. Επίσης δεν υπάρχει καμία σκέψη αλλαγής του ονόματος του παιδιού τους. Η στάση τους όλους αυτούς τους μήνες τα λέει όλα. Η σιωπή είναι χρυσός» αναφέρει το περιβάλλον της κόρης της Άντζελας Δημητρίου.

Η απόφαση που πήρε η Άντζελα:

Ευχάριστα νέα για την Άντζελα Δημητρίου και την Όλγα Κιουρτσάκη!

Τα πράγματα μεταξύ τους φαίνεται να παίρνουν μια ευχάριστη τροπή σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, Super Κατερίνα.

Όπως ειπώθηκε: «Είχαμε ακούσει ότι μπορεί να φτάσουν στα δικαστήρια. Όπως είχε πει και στην εκπομπή μας η Βάσια Καπερνάρου, σκόπευε να κινηθεί νομικά η Άντζελα Δημητρίου απέναντι σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά».

Και τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Αυτό λοιπόν που μαθαίνω τώρα είναι ότι υπάρχει μια ανατροπή. Η Άντζελα Δημητρίου είχε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα με την δικηγόρο της, Βάσια Καπερνάρου στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει “παγώσει” τα πάντα, δεν θέλει να προχωρήσει η διαδικασία γιατί και ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά εξαιτίας και του θανάτου της μητέρας της»!

«Θέλει τα πάντα να ηρεμίσουν, να ηρεμίσει και η ίδια πρωτίστως και μετά να δει τι μέλι γενέσθαι» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Κιουρτσάκη: Η Οριστική ρήξη, τα γενέθλια & η απουσία της Άντζελας Δημητρίου

Όλγα Κιουρτσάκη: Σπάνιο βίντεο από την οντισιόν της στο Fame story - Είχε την Άντζελα στο πλευρό της

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Οριστική ρήξη στη σχέση τους παρά τις προσπάθειες – Τι συνέβη;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved