Ευχάριστα νέα για γνωστό τραγουδιστή! Παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του - Η αναγγελία του γάμου
Showbiz

Ευχάριστα νέα για γνωστό τραγουδιστή! Παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του - Η αναγγελία του γάμου

 Διπλή χαρά για γνωστό τραγουδιστή.

Θα ντυθεί γαμπρός ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της όμορφης συντρόφου και στη συνέχεια θα βαφτίσουν την κόρη τους.

Ο λόγος για τον… Κωνσταντίνο Δρούλια που παντρεύεται την Αναστασία Ευτυχίδου και βαφτίζουν την κόρη τους. Το ζευγάρι, που είναι μαζί από τον Μάρτιο του 2020, έχει ήδη αποκτήσει μια κορούλα, η οποία θα βαπτιστεί την ίδια ημέρα με τον γάμο και θα πάρει το όνομα Σοφία, από τη μητέρα του Κωνσταντίνου.

Κωνσταντίνος Δρούλιας: Η νέα φωτό με την κόρη του και ο έρωτας που τον έχει «τρελάνει»!

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία του γάμου τους, που δημοσιεύτηκε σε καθημερινή εφημερίδα: «Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας του Χαράλαμπου και της Σοφίας, το γένος Χριστόπουλου, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στη Βάρη Αττικής, και η Αναστασία Ευτυχίδου του Γεωργίου και της Γεωργίας, το γένος Μιχαλακάκου, που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στη Βάρη Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Κερατέα Αττικής».

gamos-veres-2.jpg

Σύμφωνα με την εφημερίδα, Espresso, οι κουμπάροι στον γάμο του Κωνσταντίνου και της Αναστασίας, η οποία είναι γιατρός με ειδίκευση στην αισθητική ιατρική, θα είναι δύο άνθρωποι από τον στενό φιλικό κύκλο τους που δεν έχουν σχέση με τον χώρο της showbiz. Τη μικρή Σοφία θα βαφτίσει ένα ζευγάρι Ελληνοκαναδών φίλων τους, που γνωρίστηκαν μαζί τους στη διάρκεια μιας περιοδείας των Droulias Brothers στη Βόρεια Αμερική και στον Καναδά. Μετά το διπλό μυστήριο, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην Κερατέα, πρόκειται να ακολουθήσει δεξίωση σε κτήμα που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή.

Δίπλα στον γαμπρό θα βρίσκεται φυσικά και ο αδελφός του Ηλίας Δρούλιας!

Δείτε την αναγγελία του γάμου

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Δρούλιας: Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στα χιόνια! Η έκπληξη & το υπέροχο μονόπετρο

Κωνσταντίνος Δρούλιας: Έγινε μπαμπάς! Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Κωνσταντίνος Δρούλιας: Θα γίνει μπαμπάς! Ο ιδιαίτερος τρόπος που το ανακοίνωσε στo Instagram

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved