Κουλουκάκου - Μπήκε στο skinny τζιν της, έναν μήνα μετά τη γέννα: «Οι μικρές χαρές της μανούλας»!
Showbiz

Κουλουκάκου - Μπήκε στο skinny τζιν της, έναν μήνα μετά τη γέννα: «Οι μικρές χαρές της μανούλας»!

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχει κάθε λόγο να νιώθει ευτυχισμένη αλλά και να ακτινοβολεί από χαρά αφού εδώ και έναν μήνα, με τον ερχομό του γιου της έχει αλλάξει όλη της η ζωή. 

Σήμερα όμως είχε και έναν λόγο παραπάνω αφού δοκίμασε το skinny τζιν που φορούσε πριν καν μείνει έγκυος και έμπαινε κανονικά!

Κουλουκάκου: Το μίνιμαλ σπίτι της είναι βγαλμένο από παραμύθι - Η υπέροχη θέα & η ιταλική φινέτσα

antigonekouloukakos_1710261114_3322233481314076203_1489426132.jpg

«Σας δείχνω το skinny μου τζιν, ότι ξαναμπαίνω πάλι στα παλιά μου ρούχα, ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου μου. Να σας πω κάτι; Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που συμβαίνει μέσα μας. Για εννιά μήνες κυοφορούμε ένα παιδί, παίρνουμε όσα κιλά παίρνει η κάθε μία, δεν έχει σημασία, και χωρίς τελικά πολλή προσπάθεια, επανερχόμαστε» είπε μέσα στη χαρά η ηθοποιός και συνέχισε:

«Και θα εξηγήσω τι εννοώ. Επειδή είναι λίγο ευαίσθητο αυτό το θέμα, δε θέλω ούτε να στενοχωρηθείτε, ούτε να απογοητεύεστε όσες ακόμα δεν έχετε χάσει τα κιλά σας. Εντάξει, εγώ είμαι και μια ιδιάζουσα περίπτωση γιατί έχω έναν ψιλόλιγνο σκελετό, μακρύ σκελετό, και δεν πήρα και πολλά κιλά. Πήρα 12 κιλά, 3,5 γεννήθηκε ο γιος μου. Οπότε είναι λίγο φυσιολογικό να επανέλθω στον μήνα επάνω, αλλά χωρίς προσπάθεια, αυτό ήθελα να σας πω».

antigonekouloukakos_1710261114_3322233481347554815_1489426132.jpg

Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Αντιγόνη Κουλουκάκου τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα σας εξηγήσω τι εννοώ χωρίς προσπάθεια. Εγώ τα έχασα χωρίς να σκέφτομαι τα κιλά. Αρχικά θηλάζω, δε ξέρω αν βοηθάει ο θηλασμός αλλά πολλοί μου έχουν πει ότι θηλάζοντας χάνεις. Μπορεί να ισχύει, μπορεί να μην ισχύει, δε ξέρω, δεν έχω ρωτήσει ειδικό. Επίσης δε σκέφτομαι τα κιλά, τρώω κανονικά, μπορεί και περισσότερο και είμαι πάρα πολλές ώρες μέσα στο σπίτι. Δεν αθλούμαι όπως έκανα παλιότερα, δεν έχω βρει ακόμα τους ρυθμούς μου για να το συντονίσω… Χωρίς άγχος, μη το σκέφτεστε. Κάθε μια από εμάς είναι ξεχωριστή, έχει διαφορετικό σωματότυπο. Είναι άλλα τα κιλά που παίρνει. Εγκυμοσύνη από εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Πάρτε το χρόνο σας. Μη σας πτοεί τίποτα. Μη στεναχωριέστε για τίποτα. Όταν φύγουν έφυγαν, και να μείνει κανένα δεν έγινε τίποτα. Εμένα το στήθος μου είναι αρκετά πλούσιο αυτή τη στιγμή. Δε θα ήταν κακό να παραμείνει έτσι».

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου κατέληξε λέγοντας: «Απλά σήμερα χάρηκα, είναι αυτές οι μικρές χαρές της μανούλας που είναι μέσα στο σπίτι όλη μέρα».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved