Μιχάλης Σαράντης: Οι 6 νονοί της κόρης του, η κουμπαριά με τον Δαδακαρίδη & ο γάμος με τη Μαίρη Μηνά
Showbiz

Μιχάλης Σαράντης: Οι 6 νονοί της κόρης του, η κουμπαριά με τον Δαδακαρίδη & ο γάμος με τη Μαίρη Μηνά

Ο Μιχάλης Σαράντης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο youtube, μίλησε για την επικείμενη βάφτιση της κόρης του, χωρίς να αποκλείει να παντρευτεί με τη σύντροφό του Μαίρη Μηνά, για τους 6 νονούς που θα έχει η μικρή αλλά και για την κουμπαριά με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

«Με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη έχουμε πια οικογενειακή σχέση και θα είναι ένας από τους νονούς που θα βαπτίσει το παιδί μας. Είναι έξι νονοί!» αποκάλυψε αρχικά ο ηθοποιός μιλώντας στη Νάνσυ Παραδεισανού και συνέχισε:

Μιχάλης Σαράντης: «Έκανα πολλά χρόνια να αποδεχτώ ότι δεν έχω μια κανονική μύτη»

005f7e52-mixalis-sarantis-2.jpg

«Όποιοι δηλαδή αφουγκραστήκαμε ότι το θέλουν να είναι, θα είναι. Ο ένας είναι ο Πυγμαλίωνας, ο άλλος είναι ο Έκτορας Λιάτσος και ο άλλος από την δική μου πλευρά είναι ο Γιώργος Τσακνής, αδελφικός μου φίλος».

Σε ό,τι αφορά τώρα τα σχέδιά του σε προσωπικό επίπεδο, ο Μιχάλης Σαράντης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει θρησκευτικό γάμο με τη Μαίρη Μηνά ενώ αποκάλυψε τα δύο ονόματα που θα δώσουν στην κόρη τους. Συγκεκριμένα είπε:

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης αλλά μπορεί να γίνει και κάποιος γάμος, πριν από την βάπτιση. Όχι μαζί με την βάπτιση, αλλά δεν θα το μάθετε. Το παιδί θα το βαπτίσουμε θρησκευτικά, εγώ πιστεύω και έχω ένα θέμα με την πίστη ούτως ή άλλως.

Έχω ανάγκη να πιστεύω, να προσεύχομαι, να νιώθω ότι υπάρχει κάτι από πάνω που με προστατεύει και με γαληνεύει… Την μικρή θα την βαπτίσουμε Βασιλική - Γλυκερία».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved