Νίκος Καρβέλας: Η «μπηχτή» για τη συνέντευξη στη Λυμπεράκη & το δώρο της Ναταλίας που τον συγκίνησε
Showbiz

Νίκος Καρβέλας: Η «μπηχτή» για τη συνέντευξη στη Λυμπεράκη & το δώρο της Ναταλίας που τον συγκίνησε

Ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και μαζί μίλησαν για ακριβώς μία ώρα με ένα μικρό break για διαφημίσεις, με τον μουσικοσυνθέτη να είναι... ασυγκράτητος!

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος δεν δέχεται τον όρο «αντισυστημικός», όπως επεσήμανε πολλές φορές μιλώντας στο Καλύτερα δε γίνεται, για όση ώρα βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται.

Καρβέλας: Η οικονομική καταστροφή με τους Δαίμονες, το μεροκάματο του 1 ευρώ & ο καφές στο break

1713010606659-881431187-karvelas-germanou.jpg

«Όποιος λέει πως είναι αντισυστημικός είναι κουτός. Όλοι και οι αντισυστημικοί, ζουν εντός του συστήματος, άρα αποκλείεται να είναι αντισυστημικοί. Ένας αντισυστημικός ζει εκτός πόλης, σε βουνά, σε όρη. Άρα και εγώ συστημικός είμαι, αφού ζω σε ένα σύστημα που έχει συσταθεί χιλιάδες χρόνια. Για αυτό και προσπαθώ όσο μπορώ να μην είμαι συστημικός, κάνοντας πράγματα που βγαίνουν αυθόρμητα. Δεν το διαλέγω να είμαι αντισυστημικός, ο εγκέφαλός μου λειτουργεί έτσι. Τότε που έκανα τον τραγουδιστή έπαιρνα πολλά λεφτά και αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα. Ειλικρινά τα λέω όλα αυτά, δε λέω ποτέ ψέματα» είπε μεταξύ πολλών άλλων ο Νίκος Καρβέλας ο οποίος στο τέλος της συνέντευξης και αφού αναφέρθηκε στη θέση που θέλει να έχει η γυναίκα σήμερα στην ελληνική κοινωνία, δέχτηκε το θερμότερο χειροκρότημα από όσους βρίσκονταν στο πλατό.

karbelas-2.jpg

Στο τέλος της συνέντευξης, όπως συνηθίζει με τους καλεσμένους της στην εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού του έδωσε ένα κουτάκι το οποίο περιλάμβανε ένα δαχτυλίδι πυξίδα που έδειξε να του αρέσει πολύ. Την ευχαρίστησε και με τη σειρά του είπε ότι θεωρεί πως είναι η πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια που εμφανίζεται ξανά αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θέλει να θυμάται τη συνέντευξη που έκανε πριν από λίγες μέρες, με τη Νίκη Λυμπεράκη στην οποία μίλησε με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved