Σπάνια εμφάνιση για τον Θεοδωρόπουλο – Βόλτα στο Κολωνάκι με την οικογένειά του
Showbiz

Σπάνια εμφάνιση για τον Θεοδωρόπουλο – Βόλτα στο Κολωνάκι με την οικογένειά του

Στο Κολωνάκι με την σύζυγό του και την κόρη τους, απαθανατίστηκε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τον συνάντησε στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου να απολαμβάνει τη βόλτα του παρέα με την εντυπωσιακή σύζυγό του και την κόρη τους.

Δες φωτογραφίες

Όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ ευτυχισμένο και ταιριαστό ζευγάρι. Μάλιστα εκείνος είχε δηλώσει για τη γυναίκα του που κατάγεται από την Ινδία αλλά ζει εδώ στην Ελλάδα στο πλευρό του:

«Είναι αυτό που έψαχνα πάντα. Κατά 99,9%, τουλάχιστον. Θέλω να κάνω οικογένεια, να γίνω πατέρας και πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι αυτός που μου ταιριάζει. Έγινα 37 ετών, νιώθω ότι ωρίμασα, ξέρω τι θέλω πια. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου κάθε μέρα έβλεπα τους γονείς μου πάντα καλά και ερωτευμένους, λες και γνωρίστηκαν πριν μία εβδομάδα. Έμειναν μαζί, μέχρι να φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου, 42 ολόκληρα χρόνια. Σαν μικρά παιδιά! Αυτό είναι ένα πρότυπο, ένα μοντέλο οικογένειας που το έχω βαθιά μέσα μου», είχε πει ο Θοδωρής σε παλαιότερη συνέντευξή του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved