Γιάννης Φέρτης: Βαρύ πένθος στο ορεινό χωριό της Φθιώτιδας από όπου καταγόταν - Το «τελευταίο αντίο»
Showbiz

Γιάννης Φέρτης: Βαρύ πένθος στο ορεινό χωριό της Φθιώτιδας από όπου καταγόταν - Το «τελευταίο αντίο»

Θλίψη έχει φέρει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση ότι ο Γιάννης Φέρτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών!

Ο σπουδαίος ηθοποιός ο οποίος υπήρξε για παραπάνω από 70 χρόνια ακούραστος εργάτης της τέχνης, άφησε χθες (14/4) την τελευταία του πνοή καθώς τον τελευταίο χρόνο έδινε σκληρή μάχη για τη ζωή του.

Γιάννης Φέρτης: Επίδαυρος 2017 - Η τελευταία συγκλονιστική εμφάνισή του

fertis.jpg

NDPPHOTO

Ο Γιάννης Φέρτης ο οποίος σημάδεψε με τις ερμηνείες του το ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση, αύριο θα οδηγηθεί από γνωστούς, συγγενείς και φίλους στην τελευταία του κατοικία. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο, όμως όπως έχει ανακοινώσει ήδη, η ταφή του θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Φθιώτιδα.

Παρ' όλο που ο σπουδαίος ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, καταγόταν από ένα μικρό χωριό, τη Δάφνη Φθιώτιδας και οι κάτοικοί του έχουν βυθιστεί και αυτοί σε βαρύ πένθος μιας και γνώριζαν τη μεγάλη αγάπη που είχε ο Γιάννης Φέρτης για τον τόπο του. Πρόκειται για ένα ορεινό χωριό στη Φθιώτιδα που ο ίδιος επισκεπτόταν σπάνια, όμως πάντα έδειχνε τη μεγάλη αγάπη του γι' αυτό το χωριό.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 προβλήθηκε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τη ζωή και το έργο του αξέχαστου ηθοποιού ο οποίος φρόντισε να πορευτεί καλλιτεχνικά με ήθος και μακριά από τα εκτυφλωτικά φώτα της δημοσιότητας.
Δείτε παρακάτω το βίντεο-αφιέρωμα:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved