Ηλίας Αλεξίου: Το IQ 164, η άρση βαρών, το The Chase, η γυναίκα της ζωής του & η απώλεια 30 κιλών!
Showbiz

Ηλίας Αλεξίου: Το IQ 164, η άρση βαρών, το The Chase, η γυναίκα της ζωής του & η απώλεια 30 κιλών!

Ο Ηλίας Αλεξίου ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα! 

«Από το καλοκαίρι και μετά είμαι μείον 30» είπε στις πρώτες κουβέντες του με τον παρουσιαστή. Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε πώς τα κατάφερε είπε απλά «Το ράβεις»!

THE-2NIGHT-SHOW_HLIAS-ALE3IOY-(1).jpg

Ο «Αδέκαστος επιθεωρητής» επεσήμανε πως είχε κίνητρο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν λόγοι υγείας εκείνοι οι οποίοι τον οδήγησαν στην απώλεια κιλών.

Ο Ηλίας Αλεξίου μίλησε για την καταγωγή του από τη Μικρά Ασία αλλά και τα παιδικά του χρόνια στην Κυψέλη όπου και μεγάλωσε. «Η μαμά μου με συμβούλευε να σπουδάσω, αλλά δεν με πίεζε ποτέ να διαβάσω. Ήμουν πολύ καλός μαθητής αλλά έκανα και καμία αταξία».

Σε ό,τι αφορά τις γνώσεις του που τον οδήγησαν στον κόσμο του The Chase, παραδέχτηκε: «Θυμάμαι ό,τι και αν διαβάσω».

THE-2NIGHT-SHOW_HLIAS-ALE3IOY-(3).jpg

Μίλησε επίσης για τα παιδιά του. Έχει τρία παιδιά που όπως είπε είναι καλοί μαθητές, όμως έχουν μεγαλώσει και παίρνει το καθένα τον δρόμο του.

Αναφερόμενος στο IQ του που είναι 164 στην κλίμακα Κατέλ, επεσήμανε πως ανήκει στο 2% του πληθυσμού που έχει υψηλή νοημοσύνη.

Ο Ηλίας Αλεξίου μίλησε επίσης για τη γυναίκα του, τη Νότα για την οποία είπε χαρακτηριστικά: «Δεν παντρεύτηκα την πιο όμορφη γυναίκα που πέρασε από τη ζωή μου, αλλά τη γυναίκα που μπορούσε να με καταλάβει και να ταιριάξουμε περισσότερο».

THE-2NIGHT-SHOW_HLIAS-ALE3IOY-(2).jpg

Όταν ρωτήθηκε για το αν η γυναίκα του τον ζηλεύει, εκείνος απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Η γυναίκα μου δεν ζηλεύει γιατί ήξερε πάντα ότι είμαι τόσο ιδιόρρυθμος που δεν θα μπορούσε να με αντέξει καμία άλλη».

Όσο για την... θητεία του στα τηλεπαιχνίδια, ο Ηλίας Αλεξίου αποκάλυψε ότι η πρώτη φορά που πήγε ήταν στο Mega Μπάνκα, αργότερα στο «Ο καλύτερος κερδίζει» και πολλά πολλά άλλα. Ήταν όλα παιχνίδια γνώσεων όπως είπε και από αυτά συνολικά κέρδισε περίπου 70 με 80,000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο!

Δείτε μέρος της συνέντευξης του Ηλία Αλεξίου παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved