Γερονικολού: «Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, που θέλει να δείχνει σκληρό»
Showbiz

Γερονικολού: «Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, που θέλει να δείχνει σκληρό»

Η Κατερίνα Γερονικολού πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα σειρά του Open, Σαν ψέμα, και μίλησε γι' αυτή σε συνέντευξή της.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον συμπρωταγωνιστή της, Νίκο Πολυδερόπουλο.

  • Υπήρξε κάτι που σε δυσκόλεψε σ’ αυτή τη σειρά;

Το πιο βασικό για μένα είναι ότι αυτή η σειρά από εβδομαδιαία που ήταν στην Τουρκία και έπαιζε επί έξι μήνες κάθε Κυριακή βράδυ, γίνεται καθημερινή. Αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και την καθιστά πολύ πρωτοποριακή. Θα παίζει επί 3,5 μήνες και θα είναι 80 επεισόδια. Αυτό το κάνει πολύ δύσκολο για εμάς τους συντελεστές, αλλά πολύ ενδιαφέρον για τον θεατή, γιατί δεν έχει τη δομή του καθημερινού. Είναι όλο γυρισμένο εξωτερικά. Θεωρώ πως η ώρα που θα προβάλλεται η συγκεκριμένη σειρά, είναι πολύ πετυχημένη. Το σκέφτομαι πρώτα σαν θεατής, γιατί είναι η ώρα που έχεις γυρίσει από τη δουλειά, έχεις μαγειρέψει και βάζεις έναν καφέ και λες «να χαλαρώσω με μια καλή σειρά».

Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι πάντα δίπλα μου»

geronikolou-(1).jpg
  • Πώς κυλά η συνεργασία με τον Νίκο Πολυδερόπουλο;

Ο Νίκος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, που κατά τη γνώμη μου, θέλει να δείχνει σκληρό. Είναι πολύ αυθεντικός. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια, δεν ήμασταν φίλοι, αλλά πάρα πολύ αγαπημένοι από την περίοδο του «Τατουάζ» και τώρα που περνάμε τόσες ώρες μαζί, τον έχω γνωρίσει ακόμη καλύτερα. Τον θεωρώ πια δικό μου άνθρωπο. Ο ένας δίνει κουράγιο στον άλλον, γιατί οι τόσες πολλές ώρες δουλειάς πάντα σου βγάζουν τον κακό σου εαυτό, αλλά σε εμάς μας βγαίνει ο καλός. Είμαστε παρέα, νιώθω ασφάλεια και χαρά που συνεργάζομαι με τον Νίκο.

  • Στο πρώτο επεισόδιο έλουσες τον Νίκο Πολυδερόπουλο με μπύρα, πόσες φορές γυρίσατε τη σκηνή αυτή;

Του πέταξα και ένα τακούνι. Ήταν κάτι αυθόρμητο, δεν ήταν στο σενάριο. Ούτε ο Νίκος το ήξερε, ούτε ο σκηνοθέτης και μετά έκανα κουτσό με την τηλεοπτική μου αδερφή. Στην άλλη σκηνή που έπρεπε να ρίξω πάνω του τη μπύρα, του λέω «θα στην πετάξω στη μούρη». Αλλά επειδή έπρεπε να ταξιδέψει με αεροπλάνο μου είπε όχι, γιατί δεν είχε σαμπουάν για να λουστεί. Τελικά με έπεισε να το πετάξω στο πουκάμισο. Του το χρωστάω (γέλια), είπε η Κατερίνα Γερονικολού στο Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Γερονικολού: «Θα δείξει αν γίνω μητέρα, νομίζω ότι το έχω αφήσει λίγο στην τύχη»

Το πρωταπριλιάτικο ψέμα Πολυδερόπουλου - Γερονικολού που «φούντωσε» την Τσολάκη

Σαν ψέμα: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά του Open - Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved