Γνωστή παίκτρια του Fame Story έγινε yoga teacher & ζει τον απόλυτο έρωτα στη Σιγκαπούρη!

Instagram / nancyalexiadi

Showbiz

Γνωστή παίκτρια του Fame Story έγινε yoga teacher & ζει τον απόλυτο έρωτα στη Σιγκαπούρη!

Η Νάνσυ Αλεξιάδη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story, παραμένει όμορφη και λαμπερή, έχει κάνει όμως μία δραματική αλλαγή στη ζωή της!

Μπορεί να ξεκίνησε ως παίκτρια στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 όπου κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο για την εξωτερική της εμφάνιση όσο και για τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά έχει αλλάξει πολύ και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πλέον κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα.

Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύτηκε και το ανακοίνωσε με μία φώτο από το ταξίδι στις Σεϋχέλλες

Σήμερα η Νάνσυ Αλεξιάδη ζει μόνιμα στην Σιγκαπούρη, έχει παντρευτεί το άλλο της μισό και εργάζεται ως yoga teacher, καμία σχέση δηλαδή με τη μουσική και το τραγούδι.

Ο γάμος της έγινε τον Αύγουστο του 2022, δημοσίευσε στο Instagram της μία φωτογραφία από τις Σεϋχέλλες και σχολίασε: «Μαζί στα καλά και στα άσχημα, στα πλούσια και στα φτωχά, στην υγεία και στην αρρώστια, μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» και στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται να ανταλλάσσει ένα φιλί με τον άνθρωπό της!

nancy-aleksiadi.jpg

Instagram / nancyalexiadi

«Βρισκόμαστε μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με τον σύντροφό μου. Προσπαθούμε να είμαστε και στα δυο μέρη. Όταν υπάρχει κατανόηση και αγάπη όλα είναι δυνατά. Ο γάμος μας δεν έγινε τελικά λόγω των μετακινήσεων από το Dubai στην Ισπανία και μετά στην Ελλάδα. Δεν έχουμε προλάβει. Όλα έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν. Είμαστε λίγο της τελευταίας στιγμής. Δεν έχω ιδέα αν ο γάμος γίνει στην Ελλάδα», είχε εξομολογηθεί η Νάνσυ Αλεξιάδη στο «Breakfast@Star».

«Είμαι αρκετά χρόνια με τον σύντροφό μου. Μάλιστα, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων μετακομίζουμε συχνά σε διάφορους προορισμούς. Δεν θέλουμε να κάνουμε πλάνα για το μέλλον. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Η σχέση μας είναι ιδιαίτερη λόγω των συχνών ταξιδιών μας», είχε δηλώσει η πρώην τραγουδίστρια στο OK!

Δείτε στην παρακάτω gallery πώς είναι σήμερα η Νάνσυ Αλεξιάδη:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved