Κόκοτας: Παρατείνεται η αγωνία – Το τελευταίο εγκεφαλογράφημα και η διάγνωση
Showbiz

Κόκοτας: Παρατείνεται η αγωνία – Το τελευταίο εγκεφαλογράφημα και η διάγνωση

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας με την αγωνία να παρατείνεται. 

Πριν δυο ημέρες έγινε νέο εγκεφαλογράφημα με τους θεράποντες ιατρούς να κρίνουν ότι ενδείκνυται να μειωθεί σταδιακά η δόση που τον κρατά σε καταστολή.

Δημήτρης Κόκοτας: Χθες έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του οποίου τα αποτελέσματα έδειξαν...

kokotas.jpg

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το Πρωινό: «Χθες έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του οποίου τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει μια προσπάθεια επαναφοράς του Δημήτρη Κόκοτα. Σταδιακά οι γιατροί κρίνουν ότι ενδείκνυται να μειωθεί σταδιακά η δόση που τον κρατά σε καταστολή και ανάλογα με το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός θα δουν εάν μπορούν να του προκαλέσουν την επαναφορά του»

«Όλα θα κριθούν από το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του», είπε ο συνεργάτης της εκπομπής.

1711717789773-118063892-kokotas.jpg

Σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη οι γιατροί έχουν προχωρήσει σε τραχειοστομία μέχρι να ξυπνήσει. «Σταθερός είναι. Αυτό μπορούμε να πούμε γιατί και η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα» είπε η Ματίνα Παγώνη. Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει υποβληθεί σε δύο αξονικές εγκεφάλου και τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι ενθαρρυντικά. «Σταδιακά, σιγά-σιγά επειδή είναι άρρωστος της μονάδας, θέλουνε τον χρόνο τους».

kokotas.jpg

Η Έλλη Κόκοτα, αδελφή του τραγουδιστή, δείχνει να είναι αισιόδοξη για την πορεία των εξελίξεων στην υγεία του: «Πάει κάθε μέρα και καλύτερα. Και εμείς περιμένουμε, όπως περιμένετε και εσείς, έχουμε ενημέρωση μόνο από τους γιατρούς. Είναι καλύτερα, κάθε μέρα πάει και καλύτερα. Εμείς περιμένουμε, κάθε μέρα, ώρα-ώρα, μέρα-μέρα. Ο Δημήτρης ήταν υγιέστατος, δεν είχε κανένα θέμα και θα είναι καλά».

Δημήτρης Κόκοτας: Ούτε σήμερα οι γιατροί δεν προχώρησαν στη διαδικασία αποσωλήνωσης

Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του - Οι κρίσιμες εξετάσεις & η τρίτη προσπάθεια αποσωλήνωσης

Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Είναι σε καταστολή» - Πότε θα γίνει η νέα προσπάθεια να τον ξυπνήσουν;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved