Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη – Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της: «Ξεψύχησες στα χέρια μου»
Showbiz

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη – Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της: «Ξεψύχησες στα χέρια μου»

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Βιτάλη.

Μέσα από ανάρτησή της έκανε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή αδερφός της. Η Ελένη Βιτάλη «σπαράζει» και τα λόγια της είναι «γροθιά στο στομάχι» καθώς περιγράφει τις τελευταίες τους στιγμές.

Ελένη Βιτάλη: «Τις βλέπω σε πάνελ και αναρωτιέμαι γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;»

elenivitalix_1653140466_2843070756821202440_3274619225.jpg

«Άγγελε αδερφούλη μου 40 χρόνια δεν χωριστήκαμε σχεδόν ποτέ. Κάθε μέρα κ νύχτες ολόκληρες γελάσαμε κάναμε όνειρα κ είχαμε αυτό που μας έκανε αδέρφια ψυχή μου. Δεν περνάμε σχεδόν τίποτε πολύ στα σοβαρά! Ξέρω πως πέρναγες εδώ κ 4 μήνες τα πάθη του Χριστού ματάκια μου λατρεμένα, όμως εχτές μετά από τόσες αιμοκαθάρσεις κάποια στιγμή που η Ελένη κοιμόταν χίλια κομμάτια από την κούραση πήρα την καρεκλά τσαούσα κ ήρθα διπλά σου!

Δεν προσπάθησα να σε βγάλω από τον λήθαργο μόνο καθόμουν διπλά σου προσευχόμουν το Πάτερ Ημών συνέχεια χαϊδεύοντας το κεφαλάκι σου, ομως εσύ καμία αντίδραση μόνο βαθιά κ δύσκολη αναπνοή. Κάποια στιγμή σε ρώτησα αν θέλεις να κοιμηθείς κι εκείνη την στιγμή άρπαξες το χέρι μου άνοιξες τα ματάκια σου με κοίταξες συνειδητά όμως το βλέμμα σου έμεινε έτσι κ ξεψύχησες στα χεριά μου!

Έβαλα τις φωνές ξύπνησε η Ελένη όμως εσύ δεν θα ξυπνήσεις ξανά σ’ αυτόν τον κόσμο να με πάρεις τηλέφωνο όπως κάθε μέρα! Του Χριστού τα πάθη πέρασες καρδιά μου. Καλό παράδεισο να έχεις κ καλή αντάμωση στον παράδεισο που θα με περιμένεις εμένα κι όλους μας αδερφούλη μου!!»

https://www.instagram.com/p/C586oPLKgn4/

Ελένη Βιτάλη - Η αποκάλυψη για το τραγούδι «Κιβωτός» & η αποθέωση στο Twitter: «Τι τυπάρα... Δέος!»

Ελένη Βιτάλη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον εθισμό της και η «συγγνώμη» στον γιο της

Ελένη Βιτάλη: Η Χαρούλα αν τραγουδούσε ακόμη & έτσι θα ήταν καλυτέρα απ’ όλες. Είναι ψυχολογικό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved