Ρέμος: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις του με τη Θεοδωρίδου και η εποχή που δούλευε σε οικοδομές
Showbiz

Ρέμος: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις του με τη Θεοδωρίδου και η εποχή που δούλευε σε οικοδομές

Πρώτος καλεσμένος της Μαρίας Σολωμού σε εκπομπή της στο YouTube ο Αντώνης Ρέμος.

Ο τραγουδιστής μίλησε τόσο για τα παιδικά του χρόνια και τις δουλειές που έκανε πριν τη μουσική ενώ αποκάλυψε και τις σχέσεις του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

remos.jpg

«Εγώ μεγάλωσα σε μια επαρχία της Θεσσαλονίκης. Δούλευα σε οικοδομές και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά. Έχω δουλέψει χιλιάδες ώρες στη ζωή μου τόσο σε χειρονακτική εργασία όσο και μετά με το τραγούδι. Άπειρες ώρες τραγουδιού. Η δουλειά είναι αυτή που με κράτησε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Πολλή οικοδομή, ο πατέρας μου ήταν σιδεράς οικοδομών, ο θείος μου ήταν χτίστης και εγώ μετά σπούδαζα υδραυλικός.

ANTONHS-REMOS.jpg

Άρα έχω περάσει από πολλά στάδια της οικοδομής. Έχουν πλημμυρίσει τρεις φορές τα σπίτια μου. Ήμουν υδραυλικός και δεν τελείωσα ποτέ τη σχολή γιατί στα 17 μου άρχιζα πια να τραγουδάω επαγγελματικά. Τότε στις ντισκοτέκ που δούλευα, έπλενα τα ποτήρια, καθάριζα, ήμουν σερβιτόρος, λίγο dj μέχρι να έβγαινε ο επαγγελματίας. Το πρωί στην οικοδομή και το βράδυ με τους φίλους μου πηγαίναμε σε ταβερνούλα με live μουσική. Έτσι μεγάλωσα και εγώ. Στα 17 μισό ήταν η πρώτη μου μουσική δουλειά»

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου την εκτιμώ αλλά δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved