Πατήρ Αυγουστίνος Βλάχος: Καρέ καρέ η στιγμή της χειροτονίας του - Δείτε τη νέα του εικόνα
Showbiz

Πατήρ Αυγουστίνος Βλάχος: Καρέ καρέ η στιγμή της χειροτονίας του - Δείτε τη νέα του εικόνα

Πατήρ Αυγουστίνος θα ονομάζεται στο εξής ο εγγονός του αείμνηστου ηθοποιού Ανέστη Βλάχου. Ο Ανέστης Βλάχος junior απαρνήθηκε την κοσμική ζωή και πρόσφατα χειροτονήθηκε ιερέας.

Ήταν πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν οι πληροφορίες ότι ο εγγονός του σπουδαίου ηθοποιού έχει αλλάξει πολύ και έχει στραφεί προς την Εκκλησία, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Ο ίδιος άφησε μακριά μούσια, μαλλιά και όπως έλεγε στις συνεντεύξεις του είχε μέσα του τον Χριστό και πολλά από τα διδάγματά του.

61f04ca5-acae-45c2-99f0-29924219fe28.jpg

Πατήρ Αυγουστίνος Βλάχος

Στην τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε:

«Διάκονος των ουρανίων, αγίων, φρικτών Του Χριστού μυστηρίων, στο αγαπημένο μου χωριό, με το οποίο με συνδέουν οι πιο γλυκές παιδικές αναμνήσεις!

Δόξα Τω Θεώ πάντων ένεκεν!
Καλή Κυριακή σε όλες και όλους!».

Ο ίδιος χειροτονήθηκε ιερέας σε κλίμα συγκίνησης.

Πατήρ Αυγουστίνος Βλάχος - Δείτε πλούσιο υλικό στην παρακάτω Gallery:

Δείτε το βίντεο:

Ο πατέρας του, Ηρακλής Βλάχος, με μια ανάρτησή του είχε ανακοινώσει τη χειροτονία του πολυαγαπημένου του γιου. «Ο γιος μου Ανέστης χειροτονήθηκε πρόσφατα κληρικός και έλαβε το όνομα Αυγουστίνος. Σήμερα γιόρτασε για πρώτη φορά το νέο του όνομα. Άξιος, να σε χαιρόμαστε και καλή δύναμη στον δύσβατο και ανηφορικό δρόμο που διάλεξες» είχε γράψει.

Ο ίδιος είχε αναφέρει στην εφημερίδα Espresso: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα στα παιδιά μου και στις επιλογές τους. Νιώθω υπερήφανος για τον γιο μου, αλλά και για την Εκκλησία. Ο γιος μου ήταν πάντα ένας υπέροχος άνθρωπος και χαρακτήρας. Εύχομαι ο Θεός να τον έχει πάντα δίπλα Του».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved