Φαίδρα Παπανδρέου: Καλλονή και ταλαντούχα η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου
Showbiz

Φαίδρα Παπανδρέου: Καλλονή και ταλαντούχα η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου

Μια ανερχόμενη καλλιτέχνις φαίνεται ότι υπάρχει στην οικογένεια Παπανδρέου, καθώς η 18χρονη εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, παρουσίασε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής με μεγάλη επιτυχία.

Αν και έχει κυρίως πολιτικές επιρροές, η Φαίδρα Παπανδρέου διαθέτει καλλιτεχνική φλέβα. Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου και κόρη του ευρωβουλευτή και συγγραφέα, Νίκου Παπανδρέου, παρουσίασε την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής πλημμυρίζοντας με υπερηφάνεια την οικογένειά της.

papandreou-(3).jpg

«Μου αρέσει να ζωγραφίζω. Μάλιστα, αυτό που προσπαθώ πάντα είναι να εκφράσω μέσα από τα έργα μου σύγχρονα θέματα», έχει δηλώσει η 18χρονη Φαίδρα, που φέτος θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για τις σπουδές και τον επαγγελματικό της προσανατολισμό.

Πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Παπανδρέου ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την κόρη του και τη σύζυγό του, Αλεξία Κληρονόμου, από τον χώρο της έκθεσης γράφοντας: «Στην έκθεση ζωγραφικής της Φαίδρας μας. Περήφανος μπαμπάς, περήφανη μαμά».

1713790356337-356966652-papandreou-(1).jpg

Πριν από λίγα χρόνια είδαμε τη Φαίδρα Παπανδρέου να περπατά σε πασαρέλες, καθώς συνεργάζεται ως μοντέλο με τη σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη. Αφορμή για την ενασχόλησή της με τον χώρο αποτέλεσε η γνωριμία της με την κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια μέσω της Ελισάβετ και της Ειρήνης, των δίδυμων παιδιών της Σίλιας με τις οποίες είναι συμμαθήτρια και στενή φίλη. Περπάτησε επίσης στην πασαρέλα του Madwalk το 2020 και το 2022. Έκανε μάλιστα τόσο καλή εντύπωση ώστε να έχει προτάσεις και από το εξωτερικό, τις οποίες όμως απέρριψε κρίνοντας ότι είναι πολύ νωρίς για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στη μόδα. Η Φαίδρα Παπανδρέου λατρεύει επίσης τον χορό, ενώ έκανε μαθήματα ενόργανης και μπαλέτου.

papandreou-(2).jpg

Η αγάπη της για τη μόδα ωστόσο παραμένει. «Θέλω να ασχοληθώ με το Fashion Management και Marketing στην αγορά της ένδυσης», έχει δηλώσει. «Με ενδιαφέρει, επίσης, και η ψυχολογία των εγκληματιών - δηλαδή το σκεπτικό ενός εγκληματία. Πώς φτάνει ένας άνθρωπος να κάνει σοβαρά εγκλήματα κατά του συνανθρώπου του».
Οσο για την πολιτική οικογένεια από την οποία κατάγεται; «Ο κόσμος θέλει έργα και όχι λόγια. Αυτό το λέω για όλους τους πολιτικούς. Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει λόγια», έχει σχολιάσει σχετικά

Πηγή Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved