Παπαδόπουλος – Βασιλειάδη: «Ξαναζούμε λίγο τον έρωτά μας»
Showbiz

Παπαδόπουλος – Βασιλειάδη: «Ξαναζούμε λίγο τον έρωτά μας»

Ο τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύζυγός του Γαλάτεια Βασιλειάδη εξηγούν πώς η κοινή συμμετοχή τούς στο «Just the 2 of us» ανανέωσε τη σχέση τους και τους έδωσε μια διέξοδο από τη ρουτίνα του γάμου.

Η ζωντάνια τους και η χαρά τους δεν κρύβονται. Εκείνος είναι πειραχτήρι, κάτι που εκείνη λατρεύει. «Αγαπάω το χιούμορ του. Είναι ωραίο να γελάμε μέσα στην ημέρα», λέει η Γαλάτεια στη Realnews. Την απόφαση να συμμετάσχουν στο μουσικό σόου την έλαβαν από κοινού.

Γαλάτεια Βασιλειάδη για τον Γιώργο Παπαδόπουλο: «Τον έπαιρνα τηλέφωνο για να δω ότι ξάπλωσε»

papadopoulos-vasileiadi-800x600.jpg

«Μου είχε γίνει πρόταση και άλλες δύο φορές αλλά φέτος επειδή θα ήμουν με τη σύζυγό μου, είπα αμέσως "ναι". Νιώθω άνετα, συνεννοούμαι μαζί της. Τις περισσότερες φορές...», λέει ο Γιώργος Παπαδόπουλος γελώντας. Εκείνη είχε πολύ άγχος. «Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι δεν τραγουδάω καθόλου. Στην αρχή τρομοκρατήθηκα, φοβήθηκα, αν δεν είχα τον Γιώργο δεν θα πήγαινα. Ο σύζυγός μου με κάνει να νιώθω άνετα», εξηγεί. Οι δυο τους είδαν την πρόταση σαν πρόκληση και σαν μια ευκαιρία να μείνουν μόνοι, μακριά από τη ρουτίνα.

b6006a4c-papadopoulos-galateia.jpg



«Αρχικά μας βοήθησε να μείνουμε μόνοι ως ζευγάρι, χωρίς τα παιδιά. Ξαναζούμε λίγο τον έρωτά μας. Αυτό μας έχει κάνει καλό. Πάμε σπίτι πιο ήρεμοι και έτοιμοι να περάσουμε πιο όμορφα με τα παιδιά»

galateia.jpg



Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης τους «Η επικοινωνία. Σε μια σχέση πρέπει να « ακούς τον άλλον, να τον θαυμάζεις. Πριν από τη Γαλάτεια, ήμουν κατά του συμβιβασμού. Με τη Γαλάτεια κατανόησα ότι, για να επιβιώσεις μέσα σε μια σχέση, πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς», λέει ο Γιώργος και συνεχίζει: «Μου αρέσει που μπορεί να με βγάλει εκτός εαυτού σε δευτερόλεπτα και να με επαναφέρει σε δευτερόλεπτα. Θα άλλαζα πιο πολλά πράγματα στον εαυτό μου, παρά στη Γαλάτεια». Εκείνη, από την πλευρά της, τονίζει: «Δίνουμε χρόνο και χώρο ο ένας στον άλλον. Με αφήνει και τον αφήνω να περνάμε χρόνο με τους φίλους μας ξεχωριστά και αυτό μας κάνει πιο αγαπημένους».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Παπαδόπουλου: «Ξάπλωσα στην Κατεχάκη και κατέληξα στο νοσοκομείο»

Γιώργος Παπαδόπουλος: Δίνει «ρεσιτάλ» για την Τσικνοπέμπτη - Το απολαυστικό βίντεο στο TikTok

Γιώργος Παπαδόπουλος: Ο γιος του τραγουδά «ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου» & εκείνος συγκινείται!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved