Τσαγκρινού-Dj Stephan: Έκαναν gender reveal party και ενθουσιάστηκαν με την αποκάλυψη!
Showbiz

Τσαγκρινού-Dj Stephan: Έκαναν gender reveal party και ενθουσιάστηκαν με την αποκάλυψη!

Ένα υπέροχο gender reveal party με πολλά μπαλόνια, λιχουδιές και ενθουσιασμό οργάνωσαν οι μέλλοντες γονείς Έλενα Τσαγκρινού και Dj Stephan που μετρούν πλέον αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχτηκε στο σπίτι του σπιτιού του καλούς φίλους και στενούς συγγενείς, που περίμεναν με ανυπομονησία την αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που είναι... καθοδόν!

Φυσικά μαζί τους κρατούσαν και υπέροχα δώρα για το μωρό. Ζιπουνάκια, και ό,τι άλλο χρειάζεται για την προίκα του και θα βοηθήσει τους αγαπημένους γονείς να υποδεχτούν όπως πρέπει τον καρπό του έρωτά τους.

https://www.instagram.com/reel/C6D79mHCa9w/

Τόσο η Έλενα Τσαγκρινού και ο σύντροφός της άνοιξαν ένα προς ένα τα υπέροχα δώρα για το μωρό, δείχνοντας ενθουσιασμένοι αλλά και συγκινημένοι από την αγάπη των δικών τους ανθρώπων.

Και όταν ήρθε η στιγμή για την αποκάλυψη, το ζευγάρι πήρε... θέση και κρατώντας από έναν τεράστιο μαύρο μπαλόνι τα έσκασαν με το σιέλ χρώμα να χρωματίζει τον ουρανό!

Αμέσως μετά την αποκάλυψη ότι περιμένουν αγοράκι, οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί, δείχνοντας ενθουσιασμένοι.

Δείτε παρακάτω αυτές τις όμορφες στιγμές του ζευγαριού που πλέον μετράει εβδομάδες μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί που θα είναι αγοράκι!

https://www.instagram.com/reel/C6EZBbMC9uw/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved