Γιάννης Καπετάνιος: Τέλος η συνεργασία με τον Σεφερλή και μάθαμε πού θα παίξει φέτος το καλοκαίρι
Showbiz

Γιάννης Καπετάνιος: Τέλος η συνεργασία με τον Σεφερλή και μάθαμε πού θα παίξει φέτος το καλοκαίρι

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας, ο Γιάννης Καπετάνιος φέτος δεν θα είναι στο Δελφινάριο με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο γνωστός ηθοποιός που μέχρι και το περασμένο Σάββατο συμμετείχε στο J2US με τη Μαρία Καρλάκη, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Secret: «Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή τελείωσε. Όλοι οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν. Από εκεί και πέρα, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Παρότι ο Σεφερλής ήταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος άνθρωπος και συνεργάτης και ότι κάνει, το κάνει με το χέρι στην καρδιά».

Γιάννης Καπετάνιος: «Βγήκα στη σύνταξη και θέλω να κάνω άλλα πράγματα, ελεύθερα»

1713853385438-148321243-kapetanios.jpg

Και τόνισε σε άλλο σημείο: «Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή τελείωσε. Όλοι οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν. Από εκεί και πέρα, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Παρότι ο Σεφερλής ήταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος άνθρωπος και συνεργάτης και ότι κάνει, το κάνει με το χέρι στην καρδιά. Να είναι καλά ο Μάρκος, να συνεχίσει την πορεία του και τη δουλειά του. Όπως αυτός ξέρει καλά».

1713853399133-488218423-kapetanios.jpg

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Γιάννης Καπετάνιος, επέλεξε να κάνει κάτι που θα τον γεμίζει αλλά δεν θα τον κουράζει πολύ. Έτσι λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι, μαζί με καλούς του συναδέλφους, κάποιοι από τους οποίους συνεργαζόντουσαν επίσης με τον Μάρκο Σεφερλή, θα κάνουν περιοδεία με την παράσταση Ψιλό Γαζί. Οι ημερομηνίες και τα θέατρα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί αλλά θα γίνουν γνωστά σύντομα.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Καρλάκη: Η επική γκάφα της! Άλλο τη ρώτησαν κι άλλο κατάλαβε

Γιάννης Καπετάνιος για Τριαντάφυλλο: «Όποιος ενοχλείται να πάει στον...»

Καπετάνιος: Η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει και δημιούργησε ερωτηματικά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved