Κάρμεν Ρουγγέρη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει σήμερα επικοινωνία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο
Showbiz

Κάρμεν Ρουγγέρη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει σήμερα επικοινωνία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Τον λόγο για τον οποίο δεν έχει επαφές με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, για την περιπέτειά της με τον καρκίνο αλλά και πώς διαχειρίστηκε την ξαφνική απώλεια του πατέρα της μίλησε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Θα θέλατε ένα remake της σειράς η «Ώρα η καλή»;

Η αλήθεια είναι πως όταν προβάλλεται σε επανάληψη, σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ήταν ένα εξαιρετικό και ταιριαστό cast. Ήταν και ο σεναριογράφος μας ο Πάνος ο Αμαραντίδης εξαιρετικός και λείπει η γραφή του από την τηλεόραση. Τον είχε μεγαλώσει η γιαγιά του και εμπνεύστηκε πολλά από εκείνη για τον ρόλο μου. Θυμάμαι τους έλεγα ότι θέλω να μαγειρεύω κανονικά στις σκηνές. Να βγαίνει αληθινό.

rouggeri-(3).jpg

Μιλάτε σήμερα με τον Πάνο Μιχαλόπουλο;

Όχι, δεν μιλάμε. Ο Πάνος ποτέ δεν θα σήκωνε το τηλέφωνο και από την ώρα που διαβάζω ότι θέλει να αποσυρθεί, δεν μπορώ να τον ενοχλήσω. Όταν συνεργαστήκαμε πάντως ήταν πολύ προσιτός και χαιρόταν πάρα πολύ για τα ωραία νούμερα που έκανε η σειρά. Ερχόταν χαρούμενος και με το που έμπαινε μέσα μας έλεγε πώς πήγαμε σε τηλεθέαση.

Κληθήκατε ποτέ να ανεβείτε στο σανίδι, ενώ βιώνατε μια απώλεια;

Ήμουν στο εξωτερικό στην Αμερική και πέθανε η μητέρα μου. Ήταν πολύ δύσκολο όμως έπαιξα στην παράσταση και δεν μπόρεσα να έρθω ούτε στην κηδεία. Βρισκόμουν έξι μήνες περιοδεία με τον Ροντήρη, ήταν η πρώτη μου δουλειά και ούτε είχα δύναμη, ούτε είχαν και εκείνοι τον τρόπο να με στείλουν πίσω. Για να πω την αλήθεια, η μητέρα μου είχε καρκίνο και ίσως ήμουν και τυχερή που δεν την είδα στο τέλος. Ίσως να μην μπορούσα να το ξεπεράσω, γιατί την αγαπούσα πάρα πολύ. Την έχω στον νου μου όπως ήταν. Ούτε τον πατέρα μου είδα, ήμουν και 18 ετών όταν πέθανε. Λιποθύμησα με το που μπήκα στην εκκλησία, δεν άντεξα την εικόνα του στο φέρετρο. Τους έχω ολοζώντανους και ωραίους στο μυαλό μου.

rouggeri-(1).jpg

Η απώλεια του μπαμπά σας ήταν ξαφνική;

Ναι, έκανε μια εγχείρηση και τελικά δεν ξύπνησε ποτέ.

Όταν διαγνωστήκατε με καρκίνο, δεν φοβηθήκατε;

Ήταν πάρα πολύ στην αρχή του. Η γιατρός μου είπε ότι έπεσα από ουρανοξύστη και γδάρθηκα. 20 μέρες πάντως ώσπου να βγει καθαρή η βιοψία, είχα πολύ μεγάλο άγχος. Όταν αναφέρω την περιπέτεια υγείας μου, το κάνω για να παρακινήσω τον κόσμο να κάνει εξετάσεις. Η προληπτική ιατρική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Λύγισε στον «αέρα» η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ήταν σαν παιδί μου, εγώ τον μεγάλωσα»

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Θλίψη στο τελευταίο αντίο - Συντετριμμένες Κουλουμπή - Ρουγγέρη

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Είμαι 79 ετών και το λέω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved