Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε τη δήλωση του Βασίλη Μπισμπίκη σχετικά με τις πρώτες φωτογραφίες του με τη Δέσποινα Βανδή που πουλήθηκαν για 50 ευρώ και τη χαρακτήρισε την πράξη αυτή χυδαία.

 

Η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα του Πάμε Δανάη, μιας και της ίδιας είδαμε πριν λίγο καιρό φωτογραφίες της να φιλιέται με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Συμφωνώ απόλυτα στο πόση δόση χυδαιότητας μπορεί να κρυφτεί πίσω από έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να εκθέσει κάτι απλά γιατί ξέρει ότι θα γίνει ντόρος. Θα μου πεις, από την άλλη πλευρά αφού σε αναγνωρίζει ο κόσμος όταν βγαίνεις απ’ το σπίτι σου. Και θα σου απαντήσω φυσικά. Αν όμως δεν είσαι η Kim Kardashian που έχεις επιλέξει να έχεις παντού μία κάμερα και υπάρχουν και στιγμές που θέλεις να απολαύσεις με τους φίλους σου και την οικογένεια σου και κάποιος έρχεται αυτό να σου το οριοθετήσει και σου λέει δεν μπορείς, αυτό είναι χυδαίο»!

Μπισμπίκης για τις πρώτες κοινές φώτο με τη Βανδή - Τις πούλησαν 50 ευρώ

Photo-shared-by-on-April-16-2024-tagging-@happysizes.-May-be-an-image-of-1-person-jumpsuit-sundress-dress-and-text..jpg

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Όλοι βγαίνουμε από το σπίτι μας. Αν εγώ όμως πάω σε ένα μαγαζί και βγάλω μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με έναν άλλον άνθρωπο (κάποιος) και το στείλεις στην οικογένεια του και η οικογένειά του δεν ξέρει ότι είναι με έναν άνθρωπο, δεν του σκοτώνω εκείνη την ώρα όμως την ελευθερία του και τη ζωή του;»

Σολωμού κατά Μπάρκα: «Δεν θα πάω ποτέ να κάνω σχέση με τον πρώην κάποιας γνωστής μου, είναι φτηνό!»

barka.jpg

Και πρόσθεσε: «Το ότι είσαι δημόσιο πρόσωπο σημαίνει ότι κάνεις μία δουλειά που μπορεί κάποιες στιγμές να πάρει μια διάσταση άλλη η ζωή σου, όταν όμως μόνος σου δεν επιλέγεις να δημοσιεύσεις και να δημοσιοποιήσεις κάτι, το να στο τελειώνει κάποιος με το έτσι θέλω για να αναπαραχθεί το ένα του προφίλ ή γιατί ξέρει τι θα γίνει τώρα ή για κάποιον λόγο, είναι τραγικό».

Και κατέληξε λέγοντας: «Υπάρχουν πρόσωπα που έχουν κάνει καριέρα μόνο με παπαρατσικά…»

Διαβάστε επίσης:

Mega: Αυτές είναι οι αλλαγές στην πρωινή ζώνη του σταθμού μετά το Πάσχα

Δανάη Μπάρκα: Η βεράντα της είναι σκέτος παράδεισος! Το απίθανο σαλόνι και η θέα

Δανάη Μπάρκα: «Όταν με ρωτάνε τι να γράψουν στο επάγγελμά μου, τους λέω να το πάρουν επάνω τους»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved