Μπισμπίκης: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση του με τη Βανδή: «Ήταν εκνευριστικό…»
Showbiz

Μπισμπίκης: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση του με τη Βανδή: «Ήταν εκνευριστικό…»

Σε μια από τις σπάνιες αναφορές του στη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκε στην πρώτη περίοδο και δεν δίστασε να αποκαλύψει το παρασκήνιο των πρώτων κοινών φωτογραφιών τους.

Ο ηθοποιός είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Εν Λευκώ 87,7:

Βανδή - Μπισμπίκης: Παντρεύεται το ζευγάρι - «Θα έχουν πολλούς κουμπάρους…»

«Ρε χ@@@ μας που έχω γίνει σταρ. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Το περιμένεις κατ’ αρχάς. Δεν είναι ωραίο. Πολλές φορές ήταν εκνευριστικό που μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού. Η Δέσποινα ήταν σε αυτό το κομμάτι χρόνια και μπορούσε να το αντιμετωπίσει πιο ψύχραιμα. Εγώ δε θα μπορούσα να είμαι τόσο ψύχραιμος. Ακόμα και τώρα δεν είμαι τόσο δηλαδή. Θεωρώ ότι υπάρχει χυδαιότητα ρε φίλε. Πώς να στο πω;».

0cd8c97a-vandi-bisbikis-16.jpg

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή

Και πρόσθεσε: «Δεν κ@λ@σα. Δεν έγινα πιο εξωστρεφής. Έκανα ό,τι έκανα και πιο πριν, απλά τώρα ο ‘Μεγάλος Αδερφός’ είναι στα χέρια των πολιτών. Είναι τα κινητά. Ό,τι φωτογραφία βγήκε, δεν βγήκε από παπαράτσι, βγήκε από έναν άνθρωπο που καθόταν στο ταβερνάκι στα Εξάρχεια παραδίπλα και πήγε και την πούλησε 50 ευρώ. Καταλαβαίνεις για τι ξεφτίλα μιλάμε;»!

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ήρθαν πιο κοντά από το καλοκαίρι του 2021 όταν ο Λάκης Λαζόπουλος σε μία παρέα έκανε τις απαραίτητες συστάσεις. Δεν χρειάστηκε και πολύ για να καταλάβουν οι δυο τους, παρ' όλο που προέρχονταν από διαφορετικά καλλιτεχνικά μονοπάτια, πως ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

vandi.jpg

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2021 με τους φωτογράφους να τρέχουν σαν τρελοί γύρω τους για να «πιάσουν» το καλύτερο κοινό τους ενσταντανέ. Εκ των υστέρων, βέβαια, διαπιστώσαμε όλοι πως δεν ήταν ανάγκη να υπάρξει τέτοιος... πανικός αφού από τότε μέχρι σήμερα οι δυο τους έχουν χαρίσει αμέτρητες κοινές πόζες, γεμάτες πάθος και έρωτα!

Βανδή-Μπισμπίκης:Το airport style της τραγουδίστριας & η επιστροφή από το ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη

Μπισμπίκης: «Είμαι καρδιακός άνθρωπος τώρα, μη με τρελαίνετε!» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά το έμφραγμα

Βανδή-Μπισμπίκης: Καρέ καρέ η επιστροφή από Ρώμη, στο 1ο ταξίδι τους μετά την περιπέτεια υγείας τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved