Όταν ο Παπαμιχαήλ κατακεραύνωσε την Αλίκη-«Έπεσα κάτω & έκλαιγα, ήθελα να ρίξω το αμάξι στη θάλασσα»
Showbiz

Όταν ο Παπαμιχαήλ κατακεραύνωσε την Αλίκη-«Έπεσα κάτω & έκλαιγα, ήθελα να ρίξω το αμάξι στη θάλασσα»

Ήταν το εθνικό ζευγάρι της Ελλάδας αλλά τα πράγματα ούτε ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά ούτε τελείωσαν όπως θα περίμενε κανείς. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μέτρησαν πολλά χιλιόμετρα μαζί και ανέβηκαν στην κορυφή σχεδόν ταυτόχρονα.

Το θρυλικό ζευγάρι των μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπημένοι όταν ξεκίνησαν να παίζουν μαζί. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Αλέκου Σακελλάριου: «Ίδρωνα να τους συμφιλιώσω. Βρε παιδιά, για σταθείτε. Τι έχετε να μοιράσετε; Οι καβγάδες των σεναρίων όμως συνεχίζονταν πάντα και έξω από το στούντιο. Θυμάμαι μάλιστα μια φορά που η Αλίκη μου έκανε δριμύτατα παράπονα για τον Παπαμιχαήλ, της είχα πει: «Ε, κάνε υπομονή να τελειώσει η ταινία. Σάμπως σου είπα να τον παντρευτείς; Πού να ήξερα…».

Οκτώβρης 1992 - Γιάννης Φέρτης: Η αγκαλιά του Παπαμιχαήλ, η εκτίμηση και η σπάνια κοινή φωτό τους

papamixail.jpg

Η συνεργασία τους μέχρι το 1964 ήταν άκρως προβληματική και όλη η πιάτσα γνώριζε ότι οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές τρώγονταν σαν τον σκύλο με τη γάτα στα διαλείμματα των γυρισμάτων.

Σε συνέχεια των εντάσεων και των προστριβών στις κινηματογραφικές παραγωγές, οι πρόβες στο «Κεντρικόν» είναι επεισοδιακές. «Η συνεργασία ήταν τόσο δύσκολη, που σκεφτόμουν να αποχωρήσω», έχει διηγηθεί η Αλίκη. Μετά την πρεμιέρα όμως κάτι αλλάζει. Προϊόντος του χρόνου οι καυγάδες δίνουν τη θέση τους στο φλερτ και η (δήθεν) αμοιβαία αντιπάθεια μετατρέπεται σε ακαταμάχητη έλξη.

Στις 18 Ιανουαρίου του 1965 έγινε ο γάμος τους στους Δελφούς μετά από τρεις κινηματογραφικούς γάμους.

aliki.jpg

«Την έσυρε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και τη χαστούκισε»,

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης ήταν εκείνος που επιβεβαίωσε τις φήμες. Μάλιστα όπως είχε πει, εκείνο το βράδυ και ενώ τους περίμεναν στο γαμήλιο τραπέζι, καβγάδισαν τόσο πολύ ώστε ο Παπαμιχαήλ ήθελε να την πετάξει από το μπαλκόνι του δωματίου τους στο ξενοδοχείο…

Η ταραχώδης σχέση πολλών ετών αντικατοπτρίστηκε πλήρως με όσα αποκάλυψε ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στον τηλεοπτικό αέρα σε μία σπάνια συνέντευξη το 1996.

Ανάμεσα σε άλλα ο ηθοποιός μίλησε για το εξοχικό τους στον Θεολόγο: «Το εξοχικό στον Θεολόγο το είχαμε χτίσει μαζί, με κοινά έξοδα. Όταν πέρασα από τον Θεολόγο νόμιζα πως είχα κλειδιά και είχαν αλλάξει τις κλειδαριές. Έπεσα κάτω, πήρα το αυτοκίνητο και το μόνο που ήθελα εκείνη τη στιγμή ήταν να το ρίξω στη θάλασσα...»

Δείτε το σπάνιο βίντεο:

Παπαμιχαήλ-Δανδουλάκη: Ο έρωτας που γεννήθηκε στον Παπαφλέσσα! «Δεν ξεπέρασε ότι η Αλίκη ήταν πρώτη»

Αποκάλυψη για Βουγιουκλάκη-Παπαμιχαήλ: «Είχαν χωρίσει και δεν το ήξερε κανείς»-Τότε απομακρύνθηκαν

Νάντια Μουρούζη: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να παντρευτώ τον Παπαμιχαήλ γιατί ήταν με την Βουγιουκλάκη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved